107 equips participaran al Torneig F5 Taradell

Un total de 107 equips participaran a la 33a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell dividits en sis categories. L’organització va haver de prendre la decisió de tancar inscripcions hores abans del previst durant aquest dissabte a primera hora del matí en arribar al límit de places previstes. Hi ha més d’una desena d’equips que han quedat sense poder-se apuntar i deixa el torneig amb un récord històric.

 

A la 33a edició en total hi participaran uns 900 jugadors dividits en les següents categories: 11 equips de categoria prebenjamí, 21 equips de benjamí, 25 equips d’aleví, 26 equips d’infantil, 16 equips de cadet i 8 equips de juvenil.

 

El torneig començarà el dia 26 de juny, tindrà quatre setmanes de lligueta i l’última setmana es destinarà a les fases finals. Les finals i les finals de consolació es jugaran el dissabte 29 de juliol, el mateix dia que es celebrarà la cloenda del Torneig.

 

Tots els equips jugaran entre 7 i 9 partits de fase de lligueta, tot depenent dels grups en els quals estiguin enquadrats mitjançant un sorteig previ que s’ha fet aquest diumenge. Alguns d'ells passaran a la fase final i la resta a fase de consolació amb la intenció que tots els jugadors disfrutin d'una bona lligueta.

 

Els grups es penjaran a la web aquest diumenge i el calendari oficialment estarà enllestit el dia 23 de juny al matí. La competició començarà el dilluns 26 de juny.

 

Nova app

Durant el mes que han durat les inscripcions, s’ha posat en marxa la nova APP del torneig (per a android i iOS). Tothom qui vulgui se la pot baixar, buscant 'UDTaradell'. Cada equip té una contrasenya per accedir a la plataforma per tal de rebre les notificacions pertinents de l’organització.

 

Es superen les inscripcions rècord dels anys 2006 i 2008

El torneig ha superat les inscripcions de les edicions 2006 i 2008 quan aleshores s'hi van inscriure 96 equips. En aquelles edicions, hi havia dues categories més: Femení Júnior i Femení Sènior, quan el futbol femení a la comarca estava de moda.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook