El camp de la Roureda renovarà la gespa artificial al 2018

El camp municipal de la Roureda disposarà de nova gespa artificial a mitjans del 2018. Des de fa setmanes la junta de la UD Taradell i l'Ajuntament de Taradell han parlat de la renovació de la gespa que ja té 15 anys de vida.

Les obres per fer el canvi de gespa artificial tindra una durada d'entre 3 i 4 setmanes, de manera que s'està contemplant fer-ho a mitja temporada. Concretament, coincidint amb la Setmana Santa.

 

El canvi de gespa artificial anirà acompanyat d'un canvi del sistema de reg, que sigui molt més eficient i funcional. I al mateix temps, segurament s'aprofitarà per canviar tot l'enllumenat del camp de futbol per instal·lar-ne un de més sostenible i eficient.

 

El canvi suposarà un salt qualitatiu per a l'equipament i per a tots els jugadors i jugadores que hi practiquen futbol. Taradell va ser el primer club d'Espanya en col·locar gespa artificial de nova generació el 2002. Acutalment, però, la gespa està desfassada respecte a d'altres equipaments i molt gastada, cosa que fa que sigui urgent una renovació.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook