Ignasi Casacuberta torna a la UD Taradell

El taradellenc Ignasi Casacuberta tornarà a defensar els colors de la UD Taradell la propera temporada 2017-18. Després d'un any fora per motius d'estudis, Casacuberta formarà part de la plantilla del Tercera Catalana i estarà a les ordres del nou tècnic, Gerard Pallarès.

 

El migcampista taradellenc, considerat un home de la casa, va estar jugant a futbol amb l'equip Unami Club Polideportivo, amb el qual va acabar en 5a posició a la Primera División Regional de Castilla León. Ignasi Casacuberta es converteix en el segon fitxatge confirmat, després del porter Guillem Ges.

 

La resta de la plantilla, pràcticament tota, seguirà. Les úniques excepcions són la baixa confirmada del porter Marc Pardo i, en principi, les baixes de Ramdas i Collins, per motius personals. Continuen: Nil Murfulleda, Nadir, Tala, Oriol Sans, Joel Collell, Marc Font, Albert Muntal, Guillem Serrabassa, Pau, Xente, Plade Puigdesens, Plade Roma, Joan Canó, Xevi Carrillo, Arnau Oriol i Marçal Sala.

 

El capítol de fitxatges continua completament obert. L'àrea esportiva i l'equip tècnic continuen treballant per completar la plantilla amb la voluntat que sigui el màxim competitiva possible.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook