La 33a edició del torneig de Futbol 5 ja té campions

Festa, futbol, però sobretot molt ambient es va viure aquest passat dissabte durant les finals de la 33a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell. Més de 4.000 persones van fer acte de presència a la Roureda per tal de presenciar les finals de les sis categories.

 

La tarda va començar amb els partits de la fase B, o altrament dit, les fases de consolació. En aquest cas, van ser el preludi de les grans finals i van servir perquè els equips que no arribaven a passar a la fase final, també poguessin jugar les seves fases eliminatòries.

 

A partir de les 7 del vespre, van començar les grans finals al camp. Va començar amb l’animació del grup de batucada La Vall Tocada de Torelló mentre els equips escalfaven i, tot seguit, van animar totes les finals amb el soroll dels instruments de percussió acompanyant els equips finalistes a l’entrada al terreny de joc.

 

Unes finals que van ser molt disputades i que es van resoldre per la mínima o bé a penals.

 

En Prebenjamí el primer classificat va ser Els Llampecs que es va proclamar campió després de superar per 3 gols a 2 als Procàmers, amb una final molt ajustada fins a l’últim minut. Els Katakrac també van pujar al podi, ja que van superar al Mini OAR al partit pel 3r i 4t lloc. El porter menys golejat de la categoria va ser Àlex Valero de l’equip Procàmers amb 10 gols encaixats durant a la fase de grups. I el màxim golejador, Arnau Rius, del mateix equip amb 25 gols realitzats a la fase de grups.

 

 

En Benjamí la victòria va ser pels Tenas Team que va superar per 2 gols a 1 a Inter-Cat a la final. El partit va ser molt ajustat i qualsevol dels dos equips es podia haver endut la victòria. Per altra banda, el tercer classificat, va ser els The Gold Team que va superar La Serpent al partit pel 3r i 4t Lloc. El porter menys golejat va ser Max Bonfill de l’equip Inter-cat amb 6 gols encaixats a la fase de grups i el trofeu al màxim golejador se’l va endur el jugador dels Tenas Team, Gibert Jordana amb 36 gols.

 

 

La Canalla del Capellà va ser el vencedor en categoria Aleví després de superar a l’Auto Vigatana Team per 3 gols a 1. Una final molt bonica en què es va avançar l’Auto Vigatana i que els campions els va costar remuntar-la fins als minuts finals. El tercer lloc va ser per un altre dels favorits a arribar a la final d’aquesta categoria, Els Jedais, que es va emportar el partit pel 3r i 4t lloc amb La Serpent. Els porters menys golejats van ser Oriol Vallmitjana i Max Bonfill de la Canalla del Capellà amb 4 gols en contra i el màxim golejador va ser Àlex Coromina dels Jedais amb 21 gols marcats.

 

 

A la categoria Infantil, el campió va ser Semen i Varis que va aconseguir imposar-se per 3 gols a 2 als All Stars, els grans favorits per endur-se el campionat. De fet, els segons classificats guanyaven 0 a 2 i els rivals van aconseguir capgirar el marcador. El Dream Team va ser el tercer classificat, després de superar El Gol Talent al partit per decidir el tercer classificat. El porter menys golejat va ser Arnau Rafús d’All Stars amb 9 gols encaixats i el premi pel màxim golejador per Oriol Candelo del mateix equip que va marcar 30 gols a la fase prèvia.

 

 

En cadets, La Canalla del Capellà segueix al tron del torneig, després de guanyar als White Bulls a la final per 2 gols a 1. Els Nanos del Iaio van completar el podi després de guanyar El Grup Carrera. El porter menys golejat va ser Marçal Salom dels White Bulls, amb 15 gols encaixats durant la lliga regular i el màxim golejador va ser Oriol Vila del Manchester Pity que va fer 20 gols.

 

 

En categoria Juvenil i després d’una disputada final, que es va haver de decidir als penals, el guanyador va ser Nuguets 3 davant el Real Furcia que va aconseguir la segona posició. El tercer lloc del podi el va completar Gipsy Kings que no va tenir rival al partit pel tercer i quart lloc. El màxim golejador de la categoria va ser Adrià Blasi de l’equip campió amb 21 gols marcats i el porter menys golejat el de l’equip Gipsy Kings amb 14 gols en contra.

 

 

Un cop disputades les finals, es va celebrar la cerimònia de clausura del torneig amb la presència de Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell; Toni Reig, director General del Consell Català de l’Esport; Joan Casassas, regidor d’Esports; Albert Pujol, president de la UD Taradell, i Joan Puig, director del Torneig F5 de Taradell.

 

 

Puig, va tenir paraules d’agraïment a tota la junta del club i els companys de direcció, taules de control i àrbitres, també els treballadors del club i sobretot als més de 100 voluntaris que han ajudat a tirar endavant diferents tasques del camp. També a l’Ajuntament i a Esportcat com tots els col·laboradors i patrocinadors. Va repassar quatre xifres més importants del torneig, on hi va destacar els 107 equips, els 920 jugadors, els 536 partits jugats durant tot aquest més i finalment va agrair a tots els pares, mares, equips i jugadors per la seva participació.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook