El Tercera Catalana comença la pretemporada

El nou projecte del primer equip de la Unió Deportiva Taradell va començat a caminar aquest dimarts al vespre al Camp Municipal de la Roureda  amb energies renovades i moltes cares noves, una d’elles la del nou entrenador, Gerard Pallarès, que acompanyat del seu ajudant, el taradellenc Jordi Peipoch, va tenir el primer contacte amb els jugadors.

 

Al primer entrenament, el nou tècnic no va poder comptar amb tots els jugadors de la plantilla, actualment de 21 jugadors, però si que hi van ser una amplia representació. Els que no van poder fer-ho, van ser per motius professionals o personals, la majoria de vacances.

 

A l’entrenament, també van poder participar-hi dos jugadors a prova durant la pretemporada. El primer, el torellonenc Aleix Pradell, home important al Torelló fa dues temporades i que la mala sort d’una lesió el va tenir apartat durant un any dels terrenys de joc i també el davanter Youssuf, de Tona. Igualment hi van participar quatre juvenils: Guillem Freixas, Enric Aguilar, Oriol Povedano i Marc Cassany.

 

El primer partit de pretemporada, el Taradell jugarà contra el Manlleu B, aquest diumenge, amb un vell conegut taradellenc com entrenador: Jaume Serra i jugarà cinc amistosos més.

 

Segueix la majoria de la plantilla.

 

La majoria de jugadors de la campanya passada han renovat amb el Tercera Catalana exceptuant tres jugadors: Ramdas i Collins i el porter Marc Pardo. Per tant la plantilla de moment la formen 21 jugadors, a l’espera de tancar alguna nova incorporació:

 

Porters: Nil Murfulleda i Guillem Ges.

 

Defenses: Oriol Sans, Joel Collell, Nadir Karrouch, Albert Muntal, Victor Talavera, Guillem Serrabasa i Arnau Trabal.

 

Migcampistes: Ignasi Casacuberta, Marc Font, Oriol Oller, Jordi Pladevall Puigdesens, Jordi Pladevall Roma, Pau Sanmartin, Albert Sasplugas i Vicente Tapias.

 

Davanters: Joan Canó, Xevi Carrillo, Arnau Oriol,  Marçal Sala, 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook