Els equips formatius i femenins del club inicien la pretemporada

Aquesta primera quinzena de setembre, tots els equips que formen la UD Taradell han començat la posada a punt de cara a la temporada 2017-2018. Tots els equips han conegut els nous formadors i ja han jugat algun partit de pretemporada.

 

Els més matiners van ser el Juvenil i el FemeníA, que van començar les sessions l’última setmana d’agost. Els dos equips estrenen nous entrenadors. El Juvenil serà dirigit pel jugador del primer equip, Jordi Pladevall Puigdesens, acompanyat per l'exjugador taradellenc i ara del Manlleu a Primera Catalana, Raul Garcia. L’equip Femení ha tingut canvis importants i l’entrenador des d’aquesta temporada serà el taradellenc Ivan Rodríguez.

A la primera setmana de setembre van iniciar els altres dos equips de futbol 11. El Cadet, enguany dirigit per Ignasi Casacuberta i per Emili Casacuberta com ajudant, i l’Infantil, que tornarà a entrenar Roger Isern, acompanyat per Enric Sánchez.

 

Pel que fa als equips de futbol 7, tots ja han començat la pretemporada. El club tindrà dos alevins, dos benjamins i un prebenjamí a l’espera de formar-ne un altre. L’Aleví A el dirigeix Pere Rifà ajudat per Jordi Coma i el B, Santi Fuentes acompanyat pel Juvenil, Marc Santa Coloma.

 

El Benjamí A el dirigeix Oriol Tusell que l’any passat va dirigir l’Aleví A, acompanyat pel jugador del 4a Catalana, Ivan Riera. I el Benjamí B compta amb la direcció de Nil Murfulleda, que compaginarà amb les tasques de coordinació, acompanyat per Pau Rifà.

 

Finalment, el prebenjamí A, l’entrena Joan Casassas acompanyat pel jugador del primer equip Arnau Oriol.

 

L’equip de Femení formació també ha començat la pretemporada. Les jugadores del primer equip Elena Huguet i Marta Sospedra, portaran la direcció de l’equip.

 

El club també comptarà amb un suport de formació de porters un any més dirigit per Marc Alcantara amb el suport de Jhon Rincon, porter del Juvenil, i de Josep Maria Nogué.

 

Els equips ja han començat a jugar partits amistosos i a la primera setmana d’octubre, iniciaran les seves respectives lligues.

 

Escola de formació de 4 i 5 anys

Aquesta setmana també ha començat el grup d’iniciació al futbol que entrena dos dies a la setmana (dimarts i dijous de 17:45h a 19h). Aquest grup, comptarà amb una planificació especial, i durant els mesos de més fred entrenarà al gimnàs de l’Institut de Taradell. El grup tindrà entre tres i quatre entrenadors i es prioritzarà l’aprenentatge a través de joc.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook