Un hat-trick de Guillem Soler dóna els tres punts al Quarta Catalana davant el Brull

 

Victòria a domicili del Quarta Catalana de Pere Rifà i Jordi Pladevall al camp del Brull dissabte passat. Els taradellencs van remuntar un 1-0 en contra i van imposar-se gràcies a tres gols de Guillem Soler a la segona part.

 

Tot i això, el Taradell no li van començar anant gairebé les coses. Els locals van començar dominant el partit, amb un joc molt directe i moltes bones arribades a l’àrea de Jordi Fàbregas. Als deu minuts, Roger avançava el Brull amb un gol després de rematar una bona centrada a dins l’àrea petita dels locals. El Taradell a mesura que passaven els minuts es va anar assentant en el partit i va començar a tenir arribades.

 

A la segona part, amb l’entrada de Guillem Soler els blancs-i-blaus van sortir més intensos i dominadors. Aprofitant la velocitat de Soler, els taradellencs van guanyar l’esquena als defenses locals i amb bones passades a l’espai van aconseguir els tres gols. El primer va arribar al minut 53, el 0-2, amb una jugada semblant, al minut 79 i ja a les acaballes del partit, Guillem Soler va fer el seu tercer gol i el definitiu 1-3, després de driblar el porter.

 

Amb aquesta victòria els taradellencs són setens a la classificació amb onze punts.

 

U.D. Taradell: Fàbregas, Cassany, Biel Font, Lluís Puig, Kali, Cabanas, Anfruns, Sau, Duran, Sasplugas i Espuña. També: Fabri, Codina, Pau Aguilar i Guillem Soler.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook