Honda Bioh fitxa pel Tercera Catalana de la UD Taradell

La UD Taradell ha oficialitzat aquesta setmana el fitxatge d'un nou jugador per al Tercera Catalana. Es tracta d'Honda Bioh, que arriba procedent del Balenyà, on va jugar els quatre primers partits de lliga. Aquest dimarts ja va completar l'entrenament amb l'equip.

 

Es tracta d'un jugador molt polivalent, ja que pot ocupar diferents posicions en el camp. En principi, podria jugar de defensa central o migcampista defensiu, tot i que al Balenyà també havia jugat de punta. De fet, a la primera jornada de lliga va fer el gol del Balenyà.

 

A més, es tracta d'un jugador que coneix molt el tècnic, Gerard Pallarès, a qui ja havia entrenat en la seva etapa als Hostalets. Cal destacar que el jugador vigatà també està vinculat amb Taradell, ja que hi treballa.

 

En les últimes setmanes s'estava negociant la seva incorporació, sobretot, per reforçar l'equip i compensar les baixes que s'han produït des de l'inici. L'última, per motius personals, ha estat la de Xente. També han plegat Youssuf, per motius personals, i Aleix Pradell i Oriol Sans, per decisions tècniques.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook