El 5 de març comencen les obres per canviar la gespa artificial del camp de la Roureda

Tot a punt per fer el canvi de gespa artificial al camp municipal de la Roureda. Els treballs de substitució s'iniciaran aquest 5 de març i aniran a càrrec de l'empresa Playgreen Sports, guanyadora del concurs de licitació que va publicar l'Ajuntament de Taradell, que és qui pagarà el cost.

 

Els treballs de substitució de la gespa per una de nova generació tardaran entre tres i quatre setmanes, de manera que després de la Setmana Santa ja s'hi podrà jugar i entrenar. Durant el temps que durin els treballs, tots els equips del club disputaran els partits al camp del Sant Miquel de Balenyà. Mentrestant, el Tercera Catalana jugarà al camp del Seva. De fet, només quedarà afectat per un partit (el que l'enfronta al Tona el 17 de març), ja que la resta els disputarà a camp contrari.

 

El canvi de gespa artificial anirà acompanyat per un canvi de seients a la tribuna del públic. Més endavant, segurament es farà un canvi de l'enllumenat per un sistema de leds, si arriba una subvenció. El canvi suposarà un salt qualitatiu per a l'equipament i per a tots els jugadors i jugadores que hi practiquen futbol. Taradell va ser el primer club d'Espanya en col·locar gespa artificial de nova generació el 2002. Acutalment, però, la gespa està desfassada respecte a d'altres equipaments i molt gastada, cosa que feia que fos urgent una renovació.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook