Posició de podi per al Benjamí A i el Prebenjamí A al Torneig Mercat del Ram 2018

Molt bona participació dels equips Benjamí A i Prebenjamí A de la UD Taradell al Torneig Mercat del Ram de Vic, que es va disputar a principis de la Setmana Santa. Els dos equips taradellencs van prendre part a l'onzena edició d'aquesta competició de futbol base on hi van participar vuit equips i que estava organitzada pel Vic Riuprimer.

 

La competició era d'un sol grup amb sis equips, enfrontant-se tots contra tots. Només els quatre primes disputaven les semifinals.

 

En categoria Benjamí la UD Taradell va perdre la final contra el Voltreganès per 4 a 1, quedant en segona posició. Abans havia guanyat a Les Preses per 1 a 0, empatat a 0 amb el Santa Eugènia, perdut 1 a 2 amb el Riudeperes, guanyat per 2 a 1 al Vic Riuprimer i perdut per 2 a 0 amb el Voltreganès. A la fase final va derrotar als penals al Santa Eugènia per arribar a la final.

 

En categoria Prebenjamí, la UD Taradell va caure a les semifinals per 2 a 1 amb Les Preses i va acabar tercer derrotant al Vic Riupriemr per 2 a 1. Abans havia perdut per 3 a 0 amb Les Preses, perdut 1 a 2 amb el Vic Riuprimer, guanyat per 5 a 0 al Gurb, guanyat per 2 a 0 al Roda, i perdut per 3 a 0 amb el Santa Eugènia.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook