Des d'aquest dijous ja es pot usar el nou camp de gespa artificial

El nou camp de gespa artificial de la Roureda ja està a punt. Aquest dijous serà el primer dia que els equips i jugadors de la UD Taradell podran fer-lo servir, després de quatre setmanes de treballs per canviar la gespa artificial. Això vol dir que aquest dijous ja s'hi faran els primers entrenaments i que al cap de setmana ja es disputaran els primers partits de futbol.

 

Després de les últimes proves d'aquest dimarts i dimecres, el nou terreny de joc ja està en condicions. L'empresa PlayGreen Sports ja ha acabat els treballs de renovació de la gespa, retirant la vella, posant les lones de la nova i fent el marcatge per a partits de futbol 11 i futbol 7. També s'han instal·lat un nou sistema de reg exterior, que es basa en sis aspersors i que ja s'ha provat.

 

Només queda acabar de col·locar els seiens de la tribuna d'espectadors, on es canvien tots els que hi havien i se n'instal·len més de 200 de nous. També es canvien els seients de la zona de banquetes. Es farà entre aquest dijous i divendres.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook