La tercera edició del Torneig internacional de futboll aleví TAR augmenta d'equips i de seus i es jugarà al cap de setmana del 28 i 29 d'abril

 

El camp de futbol de la Roureda acollirà els propers 28 i 29 d'abril la tercera edició del Torneig internacional TAR de futbol en categoria aleví. En aquesta ocasió de primer any, de categoria U11. Després de l’ampliació d’equips de l’any passat, el Torneig  passarà a comptar de 26 a 36 equips i se sumarà Sant Miquel de Balenyà a les dues seus ja existens, Taradell i Santa Eugènia.

 

El TAR 2018 tornarà a comptar amb equips de renom com el Barça, l’Espanyol, el Real Madrid o el Mallorca que ja van participar l'any passat. Però aquest cop s'amplia amb equips com l'Atlético de Madrid, Girona i Reus. També hi tornarà a haver equips de l'estranger provinents de tres continents diferents, com el subcampió del torneig el Kapylan Pallo (Finlàndia), el Shonan SS i el Japan United (Japó), el North Dublin SL, el St Francisi el FC Honka (Irlanda) i Loudeac OSC i el St. Co. Locmine (França).

 

Paral·lelament, també hi participaran equips catalans com la UD Taradell, el Sant Miquel de Balenyà, el JE Santa Eugènia, el FC Cardedeu, la Fundació Esportiva Gramanet, el Nàstic de Manresa, el Guilleries CF, el CE Manresa, l’Europa Internacional School Barcelona, l’MBP Academy, el Naise Barcelona, l’EF Baix Ter, la Fundació UE Vic, la UE Sant Joan Despí, el CE Sabadell, el JESEB, la UE Vilassar, l’Igualada, la Blanca Subur, el CF Parets i el Vic Riuprimer.

 

Els jugadors de categoria aleví de Taradell, Santa Eugènia de Berga i Sant Miquel de Balenyà acolliran a casa seva alguns dels jugadors dels equips internacionals, que també s'allotjaran en albergs, hotels i cases rurals. Els dinars es faran al Centre cultural Costa de Taradell i Font, al pavelló de Santa Eugènia i a la Pista Poliesportiva de Balenyà.

 

El Torneig comptarà amb sis grups de sis equips cadascun. La fase de classificació es disputarà als camps de futbol de Taradell, Santa Eugènia i Sant Miquel de Balenyà. Un cop decidides les lliguetes, diumenge es disputaran les fases d’eliminatòries. La fase final es jugarà a Taradell, la fase B es jugarà a Santa Eugènia i la fase C es jugarà a Sant Miquel de Balenyà. La final es disputarà a Taradell diumenge a la tarda.

 

El Torneig Internacional TAR 2017 està organitzat per Naise Barcelona Football Club, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga i l’Ajuntament de Sant Miquel de Balenyà amb la logística dels clubs de les esmentades poblacions. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

 

GRUPS

 

Taradell

 

Grup A: Atlético de Madrid, FC Cardedeu, FE Gramanet, Gimnàstic de Manresa, Guilleries CF i Käpylän Pallo.

Grup B: CE Manresa, Europa IS, FC Barcelona, MBP Academy, Naise Barcelona i Shonan SS.

 

 

Santa Eugènia de Berga

 

Grup C: EF Baix Ter, Fundació UE Vic, Japan United, Noth Dublin, Real Madrid CF i UE Sant Joan Despi.

Grup D: CE Sabadell, CF Reus, Girona, JESEB, Loudéac OSC i UE Vilassar de Mar.

 

 

Sant Miquel de Balenyà

 

Grup E: Igualada CF, Honka FC, JE Santa Eugènia, RCD Espanyol, St Francis FC i St Miquel de Balenyà.

Grup F: Blanca Subur, CF Parets, RCD Mallorca, St. Co Locminé, UD Taradell i Vic Riuprimer REFO.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook