Aquest dilluns ha començat la segona fase d'obres al camp

Aquest dilluns va començar l'última fase de les obres del camp de futbol de la Roureda després que l’Ajuntament estés pendent d’un tràmit amb la Diputació de Barcelona. Dijous passat es va confirmar que s’acabaria el sistema de rec i també es canviarà la il·luminació del camp. 

 

 

La primera actuació de la segona fase serà acabar la instal·lació del rec. De fet, tal i com es va comunicar en el seu dia quan es va renovar el camp de la gespa artificial, es van instal·lar els sis aspersors nous per tal de no tornar aixecar la gespa artificial. La instal·lació estava feta a l’espera que es pogués completar en aquesta segona fase de l’obra. Per això, en els primers dies es va poder comprovar que l'aigua sortia amb poca potència quan s'activaven els aspersors.

 

 

Ara, s'ha procedit a instal·lar un nou dipòsit i una bomba perquè els tiradors d’aigua tinguin la pressió adequada. La instal·lació està previst que divendres ja estigui llesta.

 

 

L’altra actuació serà el canvi d’il·luminació de les torres de llum del camp de la Roureda per substituir-los per llums LED. L’actuació es farà entre els mesos de maig i juny i en principi estarà llesta pel Torneig d’estiu.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook