Biel Sayós, nou jugador del futbol formatiu del FC Barcelona

Biel Sayós, jugador del Benjamí B de la UD Taradell, serà nou jugador de La Masia a final de temporada. El jugador taradellenc va anar a fer proves amb el FC Barcelona a principis del passat mes de març a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i després de quatre entrenaments, els tècnics blaugranes van donar el vist-i-plau a incorporar-lo a les files del benjamí del club la pròxima temporada.

 

Sayós serà benjamí de segon any, però encara no sap si anirà al Benjamí A o al Benjamí B. El que sí sap el jugador és que sigui un equip o un altre jugarà a la categoria Benjamí Preferent. El Barça l’ha fitxat, sobretot, pel seu joc, posicionament en el camp i per la seva manera de veure el futbol dins el terreny de joc. També destaca perquè és un jugador que, tot i ser dretà natural, sap jugar la pilota amb les dues cames. 

 

 

En Biel va començar al club quan tenia 5 anys a la categoria d’Escoleta. De seguida, les seves habilitats com a futbolista, van fer incorporar-lo a la categoria prebenjamí B amb jugadors d’un any més. 

 

Des del club, volem felicitar-lo per aquest repte i li desitgem molta sort. El seguirem de ben de prop i com molt bé sap, té les portes ben obertes sempre que vulgui a Taradell.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook