La nostra base, l’aposta de Gerard Pallarès i del club

Amb l’arribada de Gerard Pallarès a la banqueta, l’entrenador del primer equip ha recuperat la filosofia del club quan més li han mancat efectius al primer equip. Un dels propòsits del nou entrenador, compartida amb la junta directiva del club, era recuperar una mica l’esperit que s’havia deixat de banda al llarg dels últims anys: confiar amb la base.

 

Aquesta temporada, Pallarès ha convocat a 14 jugadors entre filial i el juvenil i ha donat l’oportunitat d’entrenar a una vintena de jugadors.

 

Àlex Kaladjyan ha sigut el jugador més convocat per Pallarès. Ha disputat un total de 17 partits, 4 de titular i 13 de suplent i ha jugat pels volts de 600 minuts. El jugador taradellenc també ha marcat dos gols aquesta temporada. Els seus passos també els seguia el lateral esquerre del Quarta Catalana, Lluís Rodríguez, qui per una lesió va poder jugar més partits. Rodríguez va disputar sis partits, 2 de titular i 4 de suplent i va participar prop de 300 minuts de joc.

 

Dos altres jugadors del Quarta Catalana que han tingut confiança del cos tècnic aquest tram de final de temporada, han sigut Pau Anfruns i Pau Cassany, els dos sortits del juvenil la temporada passada. Anfruns ha disputat quatre partits, dos de suplent davant el Joanenc i el Sant Julià, i dos com a titular, davant el Sant Feliu de Codines on va jugar 57 minuts i a Llerona on va jugar-ne 77. En canvi, Pau Cassany dels quatre disputats, davant el Joanenc, Sant Julià i Torelló va ser suplent i davant del Balenyà va jugar a l’onze inicial i el van substituir al minut 65. Tots dos han jugat més de 150 minuts amb el primer equip.

 

En aquest cas, també hi ha Joel Collell. El jugador havia d’estar a les files del primer equip, però per problemes laborals ha fet la temporada amb el Quarta. El jugador ha anat convocat quatre cops, tots quatre ha jugat de suplent, substituint jugadors en totes les ocasions i a la penúltima jornada de lliga va aconseguir un gol davant el Balenyà.

 

Al llarg de la temporada, del filial també han disputat partits amb el primer equip Sergi Mas, Marc Sau, Guillem Soler i Marc Cabanas. Tots ells han jugat alguns minuts durant un o dos partits. I també han anat convocats Guillem Soldevila, Albert Saspluga i Nil Espunya.         

 

A finals de temporada també han tingut lloc a l’equip dos juvenils. Zacaria Moumen quatre partits, contra el Pradenc, el Sant Feliu de Codines i el Torelló sortint de suplent en les tres ocasions i una com a titular al camp de l’Atlètic Balenyà on va jugar 57 minuts; en total ha disputat 170 minuts. L’altre juvenil que ha tingut l’oportunitat de jugar va ser Enric Aguilar, que va anar convocat un partit contra el Sant Feliu de Codines a domicili, però va tenir l’oportunitat de sortir de la banqueta i jugar 75 minuts per substituir a Xevi Carrillo lesionat als primers minuts de joc.

 

El cos tècnic i la Junta Directiva ja treballen amb dos objectius de cara a la pròxima temporada. La primera és donar continuïtat al bon funcionament que hi ha hagut entre el primer equip, el filial i el juvenil, i la segona, mirar d’incorporar jugadors del filial al primer equip prenent la decisió després de la pretemporada. 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook