El Benjamí A i B disputen aquest cap de setmana el Micfootball 7 a Andorra

Aquest cap de setmana els dos Benjamins del club disputaran el Micfootball que es celebra a Andorra. El popular torneig en versió futbol a 7, ja és un clàssic de final de temporada i acull les millors pedreres del futbol base internacional com el Barça, Real Madrid, Manchester, Olímpic de Lió, Atlético de Madrid, entre molts altres.

 

El Benjamí A, que entrena Oriol Tusell i Martí Brussosa, participarà a la categoria B, formada per benjamins de segon any. El Taradell ha estat enquadrat amb l’Escola Futbol Baix Ter, el CE Hospitalet i l’Inter Club d’Escaldes al grup K i jugarà els seus partits entre el camp de la seu de la Federació Andorrana de Futbol i l’Estadi Nacional.

 

En canvi, el Benjamí B, entrenat per Nil Murfulleda i Pau Rifà, participarà a la categoria C formada per benjamins de primer any i s’enfrontaran amb l’Olímpic de Lió, l’Escola de Futbol Gironès Sàbat i l’Esportiu Ciutat de la Seu d’Andorra. En canvi, jugaran els partits als camps d’Ordino.

 

Les finals i semifinals es jugaran el diumenge a l’Estadi Nacional d’Andorra i al camp de la Federació Andorrana de futbol.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook