El Tercera Catalana tanca els primers quatre fitxatges per la lliga 2018-2019

Quatre jugadors del mig del camp són les primeres incorporacions confirmades pel Tercera Catalana de la UD Taradell de cara a la temporada 2018-2019. D'aquests, tres són joves taradellencs que estaven jugant fora i tornen al club on van iniciar els seus passos al món del futbol.

 

Es tracta d'Oriol Tusell, Joan Sala i Oriol Povedano, juntament amb Martí Pedrón, un jugador molt més ofensiu. Tusell, taradellenc molt vinculat al club perquè ha entrenat equips base durant els últims anys, arriba procedent del Manlleu juvenil de Preferent. És un jugador que pot ocupar diferents posicions al mig del camp, sent la principal la de pivot.

 

Joan Sala és un altre taradellenc que estava jugant al Vic Riuprimer juvenil de preferent. És un migcampista que pot actuar més tirat a la banda i en posicions més ofensives. Finalment, el tercer taradellenc és Oriol Povedano. Un altre jove que durant l'última temporada per motius personals no jugava, però que pot ocupar la posició de migcampista ofensiu.

 

Juntament a ells també s'incorpora Martí Pedrón, que ja havia militat al club a Primera Regional fa unes temporades. Arriba procedent del Folgueroles de Segona Catalana i pot ocupar el mig camp per la banda o ser un jugador més ofensiu i amb gol.

 

El tècnic Gerard Pallarés continua treballant per sumar més jugadors al nou projecte i construir un equip molt més competitiu. En els pròxims dies es confirmaran més fitxatges. De moment, les baixes confirmades són les del porter Guillem Ges i els defenses Nadir i Guillem Serrabassa. Aquest últim, per motius laborals, iniciarà la temporada amb el Quarta Catalana.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook