El Tercera Catalana iniciarà la lliga 2018-2019 a casa i contra el Sant Julià

La UD Taradell encetarà la lliga 2018-2019 rebent a la Roureda al Sant Julià de Vilatorta. Serà el dissabte 1 de setembre.

 

Tal com ha passat en les últimes temporades, els taradellencs també tancaran la lliga com a locals. Ho faran el 25 de maig rebent la visita de l'Olímpic La Garriga. Cal destacar que la lliga comptarà amb els següents equips: Gurb, Voltregà, Olímpica La Garriga, Torelló, Borgonyà, Moià, Llorença FC, Manlleu B, Tona B, Santa Eugènia, Sant Julià de Vilatorta, OAR Vic, Folgueroles, Sant Feliu de Codines, Seva, Castellterçol i Penya Blaugrana Sant Cugat.

 

La peculiaritat és que s'incorporen equips de fora de la comarca. Així, torna el Moià que l'any passat jugava en un altre grup i s'integren dos equips dos equips del Vallès Occidental: el Llorença (Sant Llorenç Savall) que jugava al grup 6 de Tercera Catalana on va acabar 14è i la Penya blaugrana de Sant Cugat del Vallès que puja del grup 13 de Quarta Catalana.

 

El 7 d'agost inici de la pretemporada

Els taradellencs encara no han tancat la confecció de la plantilla. De moment, s'han confirmat cinc fitxatges: el porter Miguel Campayo (Sant Vicenç de Torelló) i els migcampistes Oriol Tusell (Manlleu juvenil), Oriol Povedano (sense equip), Joan Sala (Vic Riuprimer juvenil) i Martí Pedrón (Folgueroles). En els propers dies es confirmaran mínim dos fitxatges més.

 

L'equip, entrenat per Gerard Pallarès, començarà la pretemporada el 7 d'agost i farà una preparació ràpida per debutar l'1 de setembre. Estan programats tres amistosos: el 15 d'agost al camp del Seva, el 16 d'agost a la Roureda contra el Vic Riuprimer i el 26 d'agost (partit de Festa Major) davant de l'Abadessenc.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook