Campions del 34è Torneig de futbol 5 de Taradell

Un molt bon ambient es va viure aquest passat dissabte durant les finals de la 34a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell. Més de 4.000 persones van fer acte de presència a la Roureda per tal de presenciar les finals de les sis categories. El futbol i la festa, no van faltar-hi. Durant tota la tarda es van jugar les finals de categoria or i de categoria plata.

 

Les grans finals van començar amb l’animació del grup de batucada La Vall Tocada de Torelló mentre els equips escalfaven i, tot seguit, van animar totes les finals amb el soroll dels instruments de percussió acompanyant els equips finalistes a l’entrada al terreny de joc. Unes finals que van ser molt disputades i que es van resoldre per resultats justos.

 

En Prebenjamí el primer classificat va ser Green Rubberex que es va proclamar campió després de superar per 3 gols a 2 als Jefecitos Rafart, amb una final molt ajustada fins a l’últim minut. Els dos equips van tenir possibilitats d’endur-se la final. El Cristalbox també van pujar al podi, ja que van superar als Futbolissims al partit pel 3r i 4t lloc. El porter menys golejat de la categoria va ser Max Escalé de l’equip Green Rubberex amb 7 gols encaixats durant a la fase de grups. I el màxim golejador, Pau Clarà, del Cristalbox amb 37 gols realitzats a la fase de grups.

 

 

En Benjamí la victòria va ser per Les Feres que va superar per 3 gols a 1 als Jean Claude Voll Damm a la final. El partit també va ser molt ajustat i qualsevol dels dos equips es podia haver endut la victòria. De fet, les Feres van remuntar el gol inicial dels Jean Claude. Per altra banda, el tercer classificat, va ser els Va nanus que va superar els Futbolins al partit pel 3r i 4t Lloc. El porter menys golejat va ser Arnau Díaz de l’equip Les Feres amb 7 gols encaixats a la fase de grups i el trofeu al màxim golejador se’l va endur el jugador dels Jean Claude Voll Damm Ruben Sugrañes amb 30 gols marcats.

 

 

L’Auto Vigatana Team va ser el vencedor en categoria Aleví després de superar als Tenas Team per 7 gols a 1. Els jugadors es van imposar a un equip de jugadors de primer any i que van saber aguantar molt bé el partit fins poc després de la mitja part. El tercer lloc va ser per un altre equip que també va pujar el podi l’any passat, els Renova Quintana. El porter de l’Auto Vigatana, Pol Parcet, va ser el porter menys golejat amb 4 gols encaixats i Dani López, del mateix equip, va ser el màxim golejador de la categoria.

 

 

A la categoria Infantil, el campió va ser Aluminis Jurado que va aconseguir imposar-se per un clar 8 a 2 als Super Nike. La Canalla del Capellà va ser el tercer classificat, després de superar els Ca l’Aturat al partit per decidir el tercer classificat. El porter menys golejat va ser Oriol Blasco d’Aluminis Jurado amb 12 gols encaixats i el premi pel màxim golejador va caure per lgnasi Quer dels Escarbats de 8 potes, amb 22 gols marcats.

 

 

En cadets, els Drink Team va imposar-se a la tanda de penals a Els de la Vella Escola. Després d’un gran partit en empatar a tres gols, la pena màxima aturada per Marçal Salom va fer caure el partit pels Drink Team. En tercera posició, es van classificar els CEES, després de guanyar els Ture FC. Gerard Serra amb 4 gols encaixats va ser el guanyador del trofeu porter menys golejat i Pius Quer, dels Drink Team, va ser el guanyador del trofeu al màxim golejador amb 25 gols.

 

A la categoria Plata també hi va haver tres campions:

En categoria Benjamí, els Be 9 va imposar-se per 5-2 als Casiwin. Els Llampecs van ser els tercers classificats després de guanyar a la tanda de penals als Catalanets. Biel Sayós dels Llampecs, va ser el màxim golejador de la categoria amb 20 gols i Àlex Garrido, dels Be 9, va ser el porter menys golejat amb 20 gols encaixats.

 

En categoria Aleví, els Tigers, van ser els vencedors després de superar els Totts Team per 3 gols a 2. En tercera posició, va quedar la Canaia de la Paia superant els Proteam. De fet, dos jugadors d’aquest últim equip es van endur els trofeus al màxim golejador i el porter menys golejat de la categoria: Iker Caballero amb 20 gols encaixats i Pol Garcia amb 19 gols marcats.

 

 

Finalment en categoria Infantil, els guanyadors de la categoria van ser els Jedais superant a penals els Osona GG. En tercer lloc van quedar els Vickings. Sergi Taulats dels Vickings va ser el porter menys golejat amb 21 gols encaixats i Marc Vilardell dels Jedais va ser el màxim golejador amb 14 gols.

 

Un cop disputades les finals es va celebrar la cerimònia de clausura del torneig amb la presència de Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell; Toni Reig, director General del Consell Català de l’Esport; Joan Casassas, regidor d’Esports; Albert Pujol, president de la UD Taradell, i Joan Puig, director del Torneig F5 de Taradell.

 

Puig, va tenir paraules d’agraïment a tota la junta del club i els companys de direcció, taules de control i àrbitres, també els treballadors del club i sobretot als més de 130 voluntaris que han ajudat a tirar endavant diferents tasques del camp. També a l’Ajuntament i a Esportcat com tots els col·laboradors i patrocinadors. Va repassar quatre xifres més importants del torneig, on hi va destacar els 117 equips, els 970 jugadors, els més de 600 partits jugats durant tot aquest més i finalment va agrair a tots els pares, mares, equips i jugadors per la seva participació.

 

Fotos: Jaume Cutrina.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook