El debut a la lliga del Tercera Catalana davant del Sant Julià s'ajorna fins el 19 de setembre

La UD Taradell i el Sant Julià de Vilatorta han arribat a un acord per ajornar la primera jornada de lliga de Tercera Catalana. El partit s'havia de disputar aquest dissabte 1 de setembre a les 4 de la tarda al camp de la Roureda. La nova data serà el dimecres 19 de setembre a 2/4 de 9 del vespre.

 

El motiu de la decisió ha estat que l'inici de lliga és molt matiner i els dos equips disposaran de menys jugadors o de jugadors amb pocs entrenaments, ja que la majoria han fet vacances durant el mes d'agost. La Federació Catalana de Futbol, en els últims anys, ha marcat l'inici de lliga cada vegada més d'hora, fet que perjudica la preparació, ja que la majoria de jugadors fan vacances a l'agost o gaudeixen de festes majors. Anys enrere els inicis de lliga se situaven a l'entorn del 15 de setembre o de l'11 de setembre.

 

Davant d'aquest debut tan matiner, els dos equips han acordat ajornar uns dies l'inici per poder estar més ben preparats. Per tant, el primer partit de lliga per al Taradell serà el 9 de setembre a la tarda al camp del Seva, en la segona jornada.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook