L'equip femení sènior ja està en plena pretemporada

A principis de setembre, l'equip femení sènior de la UD Taradell va engegar motors per començar a preparar la nova temporada. Després d’una bona campanya la temporada passada on l’equip va quedar en cinquena posició, la base de l’equip continua mentre que s’han fet noves incorporacions per reforçar la plantilla i ampliar-la per no anar curt d’efectius durant la temporada.

 

L’equip, com a finals de la temporada, passada estarà dirigit per Nil Murfulleda i Marçal Sala, i enguany s’incorpora al cos tècnic en Joan Casassas. L’equip tècnic destaca que es vol potenciar un altre cop el futbol femení al club i després de la refundació de l’equip femení fa dos anys, es vol deixar consolidat aquest projecte. Per això, s’ha treballat amb la màxima il·lusió possible per fer un bon equip i optar a estar a les posicions capdavanteres.

 

De la temporada passada continuen tretze jugadores, entre elles la portera, Alba Canal; les defenses, Júlia Jacho, Cristina Pol, Anna Baldomà, Elena Huguet i Laura Casadevall; les migcampistes, Judit Vilaró, Marta Ramonet, Sílvia Ylla, Núria Espona i les davanteres, Sílvia Belles, Ariadna Cirera i Carla Gardeta.

 

Per altra banda, de moment s’han incorporat set jugadores per reforçar l’equip. Es tracta de la migcampista Ester Erra, exjugadora del club i també del Vic-Riuprimer i l’Espanyol i actualment àrbitre de la FCF; la davantera Paula Bonay, exjugadora del Begues i l’Espanyol i també àrbitre actualment; la portera Ariadna Puigvila, que actualment no jugava enlloc; la central Laura Masramon, que prové del Centelles Juvenil; la davantera Neus Ochoa, que tampoc jugava en l’actualitat però que havia jugat a equips com el Vic-Riuprimer; la defensa Berta Roura, provinent del Torelló Femení i la migcampista Julia Cardellach, provinent del Torelló i que enguany també s’ha incorporat al primer equip com a fisioterapeuta. Finalment també s’ha incorporat Rita Elias, provinent del Centelles i que ocupa la posició de davantera. Ara mateix, tot i començar la pretemporada, la plantilla no es dóna per tancada.

 

L’equip femení disputarà tres partits de preparació abans de començar la lliga. El primer, el van disputar el cap de setmana passat davant el Solsona que va acabar amb un empat a 3 gols. Aquest cap de setmana no han disputat el partit amistos que hi havia programat i, el cap de setmana que ve jugaran a la Roureda davant el Gurb.

 

Al llarg de la temporada, podreu seguir els resultats i el desenvolupament dels partits a la web. La UD Taradell, es va afegir fa dues temporades a la campanya ''Orgullosa'' impulsada pel Consell Català de l'Esport i la Federació Catalana de Futbol que té com a objectiu potenciar el futbol femení.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook