Bon inici de temporada dels equips base de la UD Taradell.

Després de tres mesos de competició oficial, el Futbol Base de la U.D. Taradell registra uns molt bons resultats. De fet,  els equips estan realitzant el millor inici de campanya dels últims sis anys. Per exemple, els equips cadet, infantil, benjamí i el prebenjamí blau són els més ben posicionats a les taules classificatòries. Cal destacar que cap equip del futbol formatiu de la UD Taradell baixa de la novena posició a la taula classificatòria.

 

Juvenil

Després de 12 jornades a la lliga, el Juvenil ha sumat un total de 17 punts i és el vuitè classificat. Omar i Xavi Ribas, els tècnics, han tingut un inici de temporada complicat pel què fa a jugadors, ja que hi ha hagut moltes lesions (els dos porters s'han lesionat). L'equip, però, ha aconsegut 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes.

 

Cadet

El Cadet, en només 13 jornades de lliga, ha aconseguit sumar 27 punts i col·locar-se en quarta posició. L'equip taradellenc ha aconseguit 9 victòries i 4 derrotes, tres d'aquestes registrades contra Moià, Manlleu i Torelló, rivals que pel mateix ordre encapçalen la classificació. Els taradellencs estan a 8 punts del líder.

 

Infantil

L'Infantil, també es quart a la taula classificatòria. Bon inici de temporada, ja que després d'onze jornades els taradellencs sumen 23 punts. Tot i perdre ajustadament un partit dels dos que han perdut, tenen el líder a 8 punts, l'Aiguafreda, i més a prop el Vic Riuprimer i l'EF Ripollès. Els taradellencs han aconseguit 7 victòries i 2 empats.

 

Equips alevins

També bon inici de campanya de l'Aleví de Tercera Divisió. Després de 13 jornades, es troba a la cinquena posició amb 25 punts. Ha aconseguit 8 victòries, 1 empat i 3 derrotes i l'equip està a 9 punts el líder, el Voltreganès.

 

En canvi l'Aleví B, ha aconseguit 12 punts després de 12 jornades i es troba a la novena posició. Els irregulars resultats de l'equip l'han dut a mitja taula, una mica lluny del 7è classificat, que està a 8 punts.

 

Els més petits

Pel què fa els equips del Consell Esportiu també estan tenint una bona actuació a les seves respectives lligues. Cal recordar que es coinsideren equips d'aprenentatge i el sistema de puntuació és de 3 punts pel guanyador, 2 per l'empat i 1 per derrota.

 

El Benjamí A suma un total de 16 punts i és setè a la taula classificatòria. Ha aconseguit 3 victòries i 2 empats, tot i perdre 5 partits, tots ells derrotes per un o dos gols de diferència.

 

Bona actuació també del Benjamí B, que ocupa la tercera posició a la taula amb 20 punts i només a 4 del primer classificat. Mantenint un bon joc, els taradellencs han guanyat 6 partits i n'han perdut 2.

 

El Prebenjamí Blau, és el lider de la categoria amb 24 punts. Després de 8 victòries, els taradellencs han firmat un balanç marcant 46 gols i només rebent-ne 7.

 

I el Prebenjamí Vermell ocupa la vuitena posició després de 9 partits. Els joves jugadors taradellencs han guanyat 3 partits i n'han perdut 6, amb 13 gols a favor i 27 en contra.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook