El Futbol Base debuta en competició oficial aquesta setmana

Després de quasi un mes d’entrenaments i partits preparatoris, els equips de futbol formatiu de la Unió Deportiva Taradell debutaran a les seves respectives competicions aquest cap de setmana.

 

Els entrenadors i entrenadores de cada equip, supervisats pel coordinador Nil Murfulleda, han treballat aquest últim mes els aspectes tècnics i tàctics que començaran a posar en pràctica en els seus debuts a la lliga.

 

Nil Murfulleda, que encara la coordinació per tercer any consecutiu, destaca que enguany les plantilles queden molt completes i destaca que els entrenadors i entrenadores dels equips estan motivats per dirigir-los i sobretot per formar els jugadors i jugadores.

 

Enguany el Taradell comptarà amb els mateixos equips de la temporada passada: un juvenil, un cadet i un infantil a futbol 11; dos alevins, dos benjamins i dos prebenjamins a futbol 7; i la categoria escola, que no disputarà competició oficial. Aquest any l’equip que sí disputarà competició regular serà l’equip femení infantil.

 

Juvenil, plantilla àmplia i retorn de jugadors a casa

Nou projecte del juvenil, encapçalat per Sergi Pallarès i Pere Rifà com a entrenadors. Enguany, l’aposta del club i l’àrea esportiva. Tots dos titulats amb el carnet de monitor han format una plantilla àmplia amb 23 jugadors. Els entrenadors creuen que el juvenil és la categoria més important perquè els jugadors finalitzen una etapa i se’ls ha d’encarar per l’etapa aficionat, i quants més millor puguin arribar al primer equip.

 

Del Juvenil, destaca una plantilla de 23 jugadors. Arnau Pou, Merino, Santa Coloma, Pol Pedrosa, Rovira, Arnau Vilamitjana, Jordi Coma, Dani Ferrer i Pau Bonet son els únics jugadors que continuen de la temporada passada; Eloi Pujol, Martí Prat, Eduard Oriol, Pau Rifà, Adrià Castells, Guillem Mas, Pau Fabré i Martí Costa pugen de Cadet i, s’han fet xx fitxatges, apostant pel retorn de jugadors de la casa com Genís Costa i Marc Solagran, fins ara a la Fundació del Vic, Joan Parera del Santa Eugènia o Oriol Freixas del Manlleu i també jugadors com Marc Oriol, del Santa Eugènia o Gerard Piquer i Arnau Gonzalez.

 

L’equip juvenil començarà la lliga aquest dissabte a les 4 de la tarda a casa, davant el Puigcerdà. Per sorteig, el Taradell ha estat encreuat amb el grup format per equips d’Osona, el Bages, el Berguedà i la Cerdanya.

 

Cadet i Infantil, etapes formatives per adaptar-se al Futbol 11

Qui continuaran la formació a futbol 11, seran els cadets i els infantils. Enguany, el Cadet estarà entrenat per Roger Isern i Enric Sánchez i la plantilla estarà formada per 16 jugadors. L’equip debutarà a la lliga aquest dissabte a davant la Fundació del Vic també a la Roureda, en aquest cas a la 1 del migdia.

 

Nova etapa pels infantils, que enguany l’entrena un exjugador de la casa. Marc Estragués conjuntament amb Àlex Kali, seran els encarregats de dirigir els jugadors, que incorpora els Alevins de segon any que van quedar en segona posició la temporada passada. La plantilla, estarà formada per 16 jugadors. En aquest cas, la primera jornada la jugarà a fora. Serà diumenge a les 12 del migdia.

 

Les jugadores del Femení Infantil competiran per primer cop

Després de dos anys entrenant, les jugadores de l’equip Femení Infantil podran disputar competició oficial. L’equip, format per 10 jugadores, debutarà en lliga aquest dissabte al matí davant el Sant Fost. Les jugadores estan dirigides per les jugadores del primer equip femení, Marta Ramonet i Núria Espona.

 

Futbol 7, objectiu aprendre i millorar dia a dia

La formació és el principal objectiu tenen les plantilles de futbol 7. La UD Taradell, tornarà a disposar de sis equips en aquesta categoria.

 

En el cas de l’Aleví A, el dirigeix Santi Fuentes acompanyat d’Adrià Castells. Té una plantilla de 9 jugadors. En aquest cas, el primer partit el jugaran a casa davant el Pradenc aquest dissabte. L’Aleví B també començarà aquest dissabte a 2/4 de 12 del matí davant el Pradenc. En aquest cas, l’equip d’Oriol Tusell i Martí Brussosa jugaran a domicili. La plantilla de l’Aleví B està formada per 12 jugadors.

 

Pel que fa el Benjamí A, Nil Murfulleda i Pau Rifà repetiran com entrenadors a l’equip que ja estrenaven la temporada passada. El Taradell començarà la lliga davant el Tona aquest dissabte al camp de la Roureda.

 

Els jugadors del Benjamí B s’estrenaran com a federats al camp del Torelló aquest dissabte. La plantilla formada per els 11 jugadors del prebenjamí A de la passada temporada, començaran la seva etapa federativa davant el Torelló a domicili. L’equip està entrenat pels jugadors del primer equip Arnau Oriol i Diego Fernandez.

 

Els Prebenjamins, com cada temporada, jugaran a les lligues del Consell Esportiu d’Osona. En aquesta etapa, es coincidera encara la iniciació del futbol, i els equips tot i jugar lliguetes, buscaran setmana darrera setmana la millora en el joc. El Prebenjamí A, està entrenat per en Jordi Peipoch i en Joel Collell i el Prebenjamí B, per l’Elena Huguet i l’Oriol Freixas.

 

Finalment, també hi haurà la categoria Escola. Aquest equip entrenarà durant tota la temporada al camp de futbol i els mesos d’hivern al gimnàs de l’Institut. Joan Casassas i Aina Alcubierre s’encarregaran de iniciar els conceptes bàsics del futbol a tots els jugadors que formaran part d’aquest equip.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook