El Femení perd davant del Tona tot i dominar el partit

Derrota injusta davant el Tona de l’equip femení de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge a la Roureda. Les taradellenques van dominar el partit, però no van encertar de cara a porteria, tot el contrari que el Tona, que en una de les dues ocasions que va tenir, va acabar marcant l’únic gol del partit per endur-se els tres punts de la Roureda.

 

Les dues primeres ocasions del partit les va tenir el Taradell. La primera ocasió va arribar a la primera jugada de partit. Sílvia Bellés superava la defensa i encarava un u contra u amb la portera visitant on la taradellenca va decidir cedir-la per Júlia Cardellach que arribava des de darrere, però no va arribar a la passada pels pèls. Al minut 10, de nou el Taradell posava perill a la porteria visitant. Una bona jugada de Carla i Júlia Cardellach superant la defensa, la jugadora local la cedia per Sílvia Ylla però el seu xut el va parar la portera.

 

Al minut 20, el Tona va posar a prova la porteria d’Ari Puigvila. Una jugada amb profunditat de les tonenques, la davantera va provar una vaselina que Ari va aturar en dos temps.

 

Les locals van anul·lar el Tona i van disposar de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Al minut 30, Carla Gardeta treia una bona passada cap al desmarcatge a l’espai de Sílvia Bellés, però no va poder superar la portera visitant. Sis minuts més tard, les mateixes jugadores tornaven a connectar. En aquesta ocasió, Carla Gardeta marxava per la banda i centrava perquè Sílvia acabés rematant però la pilota va marxar arran de pal.

 

La jugada més clara va arribar al minut 40, quan una centrada perillosa de Carla Gardeta la rematava una defensa en pròpia porteria i la pilota s’estavellava al pal. El rebot el recollia Júlia Cardellach però el xut marxava per sobre la porteria.

 

Les blanc-i-blaves van començar la segona part com la primera. Al minut 3 el Taradell va tornar a estar a punt de marcar mitjançant un xut d’Ester Erra. El Tona va replicar al cap de cinc minuts i va avisar la porteria d’Alba Canal a través d’una falta lateral. La rematada de les visitants sortia fora per poc.

 

El Taradell tornava a pressionar la porteria tonenca. Va disposar de tres bones oportunitats. Al minut 11, Carla Gardeta va estar a punt de sorprendre la portera després de veure-la avançada i xutar des de gairebé mig del camp. La pilota va sortir a prop de l’escaire. Tres minuts més tard, era Ester Erra que provava sort després de marxar amb velocitat de les defensores visitants però el seu xut aconseguia parar-lo la portera. Al minut 18, un xut de Carla Gardeta al travesser.

 

Però amb dos minuts, el Tona va glaçar al Taradell. Primer amb un contraatac per la banda esquerra que les visitants van finalitzar la jugada amb un xut a fora i, a la jugada següent, després d’una pèrdua de pilota blanc-i-blava a mig del camp, la davantera del Tona xutava la pilota des de la frontal de l’àrea per acabar-la ficant al fons de la xarxa.

 

El Tona es va tancar a darrere i va propiciar que el Taradell tornés a atacar però no va acabar d’arribar a la porteria. Cap a la part final de partit, el Taradell va tenir quatre o cinc arribades, dues de clares. Una de Sílvia Bellés amb un xut de dins de l’àrea que una defensa va desviar i, un altre de Judit Vilaró ja als instants finals, després d’una pilota penjada dins l’àrea a través d’una falta, però la seva rematada va anar a fora.

 

Derrota injusta del femení que segueix oferint bon joc però aquest cop no va tenir sort de cara el gol.

 

U.D. Taradell: Ari Puigvila, Anna Baldomà, Laura Casadevall, Marta Ramonet, Sílvia Bellés, Cristina Pol, Carla Gardeta, Núria Espona, Judit Vilaró, Berta Roura i Júlia Cardellach. També: Alba Canal, Elena Huguet, Sílvia Ylla, Ester Erra i Júlia Jacho.


 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook