L’efectivitat del Femení serveix per vèncer el primer partit de l’any 4 a 1 davant el Gurb

 

El Femení va superar el Gurb aquest cap de setmana. L’equip de Murfu, Casassas i Marci, venien de dues derrotes per la mínima davant el Torelló i el Girona abans de l’aturada nadalenca i van començar el 2019 de la millor manera, aconseguint els tres punts.

 

Tot i no fer un bon joc, les taradellenques van tenir moltes mes oportunitats i l’efectivitat va tornar a marcar el partit. De fet, les blanc i blaves van tenir la sort de cara al primer minut de joc, quan Núria Espona enviava la pilota al fons de la xarxa amb el teló després d ela sortida d’un córner i aconseguia fer el primer gol del partit.

 

Al minut 7, era Marta Ramonet qui enviava un xut per sobre la porteria després de d’una bona jugada de Laura Casadevall per la banda i tres minuts més tard, Cristina Pol veia com Sílvia Bellés aconseguia superar les esquenes de la defensa per fer-li una bona passada a l’espai per marxar sola però va estavellar la pilota al pal.

 

El Gurb no aconseguia arribar a la porteria local, al minut 23, ho va fer molt tímidament amb un xut que va sortir per amunt de la porteria.

 

Al minut 30 de la primera part, dues ocasions pel Taradell. La primera de Sílvia Ylla, que va marxar de dues jugadores per la banda esquerra i va xutar desviat i, Núria Espona, en un bon control a la zona de mitjos del camp del Gurb, va donar la mitja volta sobre si mateixa per acabar disparant a la porteria visitant, però el xut va sortir disparat.

 

Al minut 35, una mala sortida de pilota del Taradell podia haver capgirat el partit. Una passada dolenta cap a la portera taradellenca, una jugadora visitant aprofitava per robar la pilota i regatejar a Ari PuigVila per fer la passada de la mort que incomprensiblement la jugadora rival va enviar a fora.

 

I com és el partit, que apunt d’aconseguir l’empat visitant, el Taradell aconseguia ampliar el marcador. A la jugada següent, Sílvia Bellés tornava a guanyar l’esquena de la defensa i amb un xut creuat enviava la pilota al fons de la xarxa per posar el 2-0 i, al minut 44, la mateixa jugadora feia una bona jugada per l’esquerra per cedir la pilota en una passada de la mort a Marta Ramonet, perquè la taradellenca marqués el tercer de les locals i marxar al temps de descans amb un 3-0.

 

A la segona part, el Taradell va sortir a dominar el partit. Les locals, van aconseguir triangular la pilota i van jugar amb mes calma davant un Gurb que volia aconseguir marcar un gol per ficar-se en el partit. Les visitants van avisar el primer minut de joc, però la portera taradellenca Ari Puigvila va fer una gran ‘palomita’ per treure la pilota.

 

Va ser la única ocasió del Gurb. Perquè el minut 57, les blanc i blaves podien haver sentenciat amb dues ocasions. Primer amb un u contra u de Júlia Cardellach que va aturar la portera i tot seguit, una centrada-xut de Marta, que va tocar a l’escaire esquerra de la porteria visitant.

 

Tres minuts més tard, Sílvia Bellés feia una bona passada a Júlia Cardellach perquè acabés xutant. La portera local va parar el xut i, el rebot, el va recollir un altre vegada Bellés però la pilota va sortir a fora.

 

El Gurb va tenir dues ocasions per enganxar-se en el partit. Primer un u contra u amb Ari, que la portera va resoldre a la perfecció i al minut 70, un xut que va sortir molt desviat.

 

Dos minuts més tard, el Taradell va tornar a deixar perdre l’oportunitat a ampliar l’avantatge. Una bona passada a l’espai de Marta Ramonet, Ester Erra driblava la portera i xutava a fora per poc en quedar sense espai.

 

Al minut 83, el Gurb aconseguia fer el gol que tant buscava quan després de guanyar l’espai, la davantera visitant, Cris Benavente, aconseguia fer el 3-1 amb una vaselina per sobre la portera local.

 

Tot i així, el Taradell no va deixar perdre el control del partit. Al minut 84, Ester va tenir el gol a les mans però la portera el va aturar; al minut 86, Núria Espona xutava des de fora l’àrea i ningú va aconseguir arribar al rebot de la portera i, finalment, al minut 89, el Taradell aconseguia fer el 4-1. Una nova passada llarga d’Ester a Bellés, la local la cedia a Júlia Cardellach per marcar a plaer a porteria buida per posar el resultat final en el marcador, 4 a 1.

 

El Taradell continua 5è amb 19 punts i té a 4 punts al Tona. Girona, Torelló i Cabanes, han agafat la directe i ja els hi porten entre 9 i 10 punts.

 

El pròxim partit de les taradellenques serà al Camp de La Pera, al Gironès, diumenge a les 11 del matí.

 

Taradell: Alba Canal, Anna Baldomà, Elena Huguet, Laura Casadevall, Marta Ramonet, Sílvia Bellés, Cris Pol, Núria Espona, Sílvia Ylla, Berta Roura i Júlia Cardellach. També: Ari Puigvila, Ester Erra i Paula Bonay.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook