El Femení cau al camp de La Pera

El Femení va sortir derrotat aquest diumenge del camp de La Pera per 6 gols 1. El Femení es va veure superat en un dels pocs camps de terra que queden a Catalunya i que per culpa de les pluges de diumenge a la nit, estava poc practicable per jugar a futbol. Tot i l’estat del terreny de joc, les taradellenques no van tenir el dia i es van veure superades totalment pel joc de les locals.

 

El primer gol del partit va arribar al primer minut, per part de l’equip local. En una indecisió de la defensa blanc-i-blava, la davantera feia una passada a l’interior de l’àrea perquè La Pera posés l’1-0 en el marcador. Cinc minuts més tard, en una altra bona jugada de la Pera per la banda, la jugadora local feia una passada de la mort a la davantera local i ampliava l’avantatge en el marcador.

 

Al minut 14, el Taradell semblava que reaccionava i amb una bona passada a l’espai de Marta Ramonet, l'aprofitava Laura Masramon per definir a gol i retallar distàncies.

 

L’alegria de les taradellenques no va durar massa. De fet, en una jugada idèntica que el segon gol, al minut 22, La Pera feia el tercer i posava el 3-1 a l’electrònic i, al minut 28, les gironines deixaven molt ben encarrilat marcant el quart gol en un xut potent des de fora l’àrea. La primera part no va tenir gaire més història. Només un xut de Sílvia Ylla, que va poder aturar la portera local.

 

A la segona part, el Taradell va voler buscar el gol que els tornés a posar en el partit. Al minut 5, Laura Masramon va estar a punt de tornar a marcar, però en aquesta ocasió, no aprofitava una bona passada de Sílvia Ylla i xutava desviat a la porteria.

 

Al minut 61, però, la Pera va deixar sentenciat el partit marcant el cinquè gol. En una bona jugada en llarg, la davantera local aprofitava per driblar a Alba Canal i marcava a porteria buida. Al minut 72, Sílvia va estavellar una pilota al pal després d’una bona passada de Júlia Cardellach. Tres minuts més tard, l’efectivitat de La Pera, es va veure reflectida en el marcador i, en la seva sisena arribada, posava el 6-1 en el marcador en un bon xut que va entrar per l’escaire.

 

Cap al final del partit, Sílvia Ylla, va tornar a estavellar la pilota al travesser després de marxar en velocitat de la defensa en una bona passada de Núria Espona.

 

Mal dia pel Taradell que no va saber interpretar el joc del partit des del seu inici. Aquesta setmana, l’equip entrenarà per aconseguir els tres punts davant el Sant Fost, partit que es jugarà a La Roureda a partir de la 1 del migdia.


UD Taradell Femení: Alba Canal, Anna Baldomà, Elena Huguet, Marta Ramonet, Cristina Pol, Júlia Cardellach, Núria Espona, Ariadna Puigvila, Sílvia Ylla, Laura Masramon i Berta Roura.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook