Blanca Montaña convocada amb la selecció d’Osona

La jugadora del Femení Infantil de la UD Taradell, Blanca Montaña, ha estat convocada amb la selecció d’Osona aleví de futbol a 7. L’objectiu d’aquesta selecció de jugadores és entrenar de cara a propers partits i també participar a les trobades de seleccions comarcals que se celebraran un cop acabin les lligues regulars a finals de temporada.

 

Blanca Montaña va participar a l’entrenament que es va celebrar aquest dijous al camp de Futbol del ZEM Can Pons d’Arbúcies i s’espera que pugui participar a un nou entrenament ben aviat.

 

Montaña juga des de ben petita al club. Va començar a l’edat de Prebenjamí i des de llavors ha participat als entrenaments i els partits amb els actuals jugadors de l’equip Aleví A del nostre club. La temporada passada, tot i jugar amb l'equip, ja va participar en alguns entrenaments i partits amistosos que jugava l'equip Femení i, davant la inscripció a la competició de l'equip aquesta temporada, es va decidir que la jugadora s’incorporés definitivament a l'equip infantil femení.

 

Des del club, volem felicitar a la jugadora per aquesta convocatòria.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook