Mor Aniol Ricart i Roca, jugador de la UD Taradell


Aquest dissabte al vespre hem rebut la trista notícia que ens ha deixat l'Aniol Ricart i Roca a l’edat de 6 anys, després de no superar una llarga malaltia.

 

L’Aniol va començar fa dues temporades a l’escola del nostre club i la temporada passada va jugar a la categoria prebenjamí, quan el va deixar al passat mes de juny. Combinava el futbol amb el bicitrial on també competia.

 

El club vol expressar el mes sentit condol als pares, Joan i Marta; als germans, Alba i Marcel i a tots els seus familiars, amics i companys.

 

Sens dubte, ens quedem amb el seu record i la seva imatge gaudint amb l'esport, amb els seus companys i amb el seu efecte i carinyo que mostrava amb tots ells i totes les porsones que l’envoltaven.

 

La família ens ha informat que no hi haurà capella ardent ni tampoc funeral per falta de forces. Des de l'Ajuntament s'informa amb el vist-i-plau de la família que qui porti ofrenes en forma de flors, espelmes, escrits, dibuixos o el que surti del cor, el tanatori estarà obert aquesta tarda.

 

Descansa en Pau, Aniol!

 

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook