Èxit en el primer triangular ‘Taradell és futbol femení’

Unes 300 persones van poder gaudir aquest dissabte del primer triangular ‘Taradell és futbol femení’ que va tenir un caire més festiu que no pas competitiu i l’únic vencedor va ser el futbol femení.

 

Des de bon matí, el Camp de la Roureda va respirar bon ambient i també de retrobaments, ja que moltes de les exjugadores d’Osona, feia molt temps que no es trobaven.

 

El primer partit, el va disputar la UD Taradell que va perdre el partit per 0 gols a 4 davant la selecció d’Osona. Les taradellenques es van veure les cares amb un equip format per 22 jugadores i també amb noms coneguts a Taradell. Les taradellenques Anna Rifà, Laia Miralpeix i Núria Codina formaven part de l’equip. Qui també en formava part, va ser Anna Molet, que va jugar durant uns anys amb el Taradell Femení.

 

El segon partit entre les exjugadores d’Osona i el Barça va ser el més igualat. Les osonenques van guanyar per 2 gols a 1.

 

Tot seguit va ser el torn del Taradell i les exjugadores del FC Barcelona, que van superar les taradellenques per 0 a 3. El Barça presentava un equip amb força jugadores, entre elles la guanyadora de la Copa de la Reina l’any 1994, Àfrica Ocaña. Abans del partit, va fer el servei d’honor Carme Nieto, delegada institucional de l’Agrupació Barça Jugadors Femení i pionera del futbol femení al FC Barcelona jugant el primer partit de la història al Camp Nou l’any 1970. També se li va entregar un ram de flors.

 

Entremig dels partits, també hi va haver exhibicions de Futbol 7. Les jugadores de l’equip Infantil de la UD Taradell i del Vic-Riuprimer Juvenil-Cadet van disputar dos enfrontaments de 15 minuts cadascun. Un cop acabat els partits, es van sortejar les paneres i les entrades previstes i es va acabar d’arrodonir la festa amb un dinar al Centre Cultural Costa i Font.

 

Des de la UD Taradell es vol agrair a tots els equips participants i els components del cos tècnic de cadascun per la participació, al Vic-Riuprimer Femení Juvenil, a la Laia Miralpeix qui ha coordinat tot l’equip d’exjugadores d’Osona, a la Delegació d’Osona i al Comitè Tècnic d’Àrbitres de la comarca, a la Penya Barcelonista de Taradell, a Embotits Cassany, Masia Vila-rassa, El Xocolater de Taradell i a Tot Segur Assegurances i a tots aquells que d’una manera o altra van fer possible aquest esdeveniment.

 

Tot seguit podeu veure la relació de jugadores participants en cada equip:

 

UD Taradell: Alba Canal, Sílvia Belles, Paula Bonay, Júlia Cardellach, Laura Casadevall, Ari Cirera, Ester Erra, Núria Espona, Mariona Fontarnau, Elena Huguet, Cristina Pol, Marta Ramonet, Berta Roura, Vero Rubio, Sílvia Ylla, Laura Masramon, Aina Alcubierre i Irene Muñoz.

 

Exjugadores d’Osona: Laia Miralpeix, Nati, Olga Prims, Ester Clopés, Cristina Jutglar, Ester Arnaus, Núria Barniol, Núria Codina, Ester Serrano, Dúnia, Mariona Gallifa, Gina, Maria Reche, Txell, Clara Puntí, Judit Febrer, Laura Carbonés, Anna Rifà, Cris Tisora, Illa, Anna Molet i Maria Blanch.

 

Agrupació Barça Jugadores: Vero Arcos, A. Benavente, Laura Caballero, Vane Cabeza, Paulina Ferré, Mar Garcia, Gemma Giró, Auri Granero, Esther Imaz, Loli Lamarca, Sílvia Mariano, Àfrica Ocaña, Adelina Pastor, Flor de Luna, Vanessa Romero, Núria Suñé, Carla Tomàs i Esther Torrecilla.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook