Obrim les preinscripcions per al Campus d'estiu de futbol 2019 de la UD Taradell

Ja ho tenim tot a punt per oferir un nou Campus de futbol aquest estiu. La UD Taradell ha plantejat sessions d'entrenament i millora futbolística del 25 de juny al 26 de juliol, en horari de matí (de 9h a 13h). Ja es pot fer la reserva de plaça a través del formulari de preinscripció que trobareu en aquest enllaç:

 

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

 

El Campus de futbol està pensat per a nens i nenes nascuts entre 2005 i 2014 (ambdós inclosos) i tant per a jugadors de camp com porters. A banda de les sessions teòriques i pràctiques, amb molts exercicis amb la pilota com a protagonista, cada matí els participants al Campus també podran gaudir de la piscina del Club Parc d'Esports.

A més, s'oferiran peces de fruita per esmozar i tots els participants aniran equipats amb samarretes tècniques i una cantimplora.

El Campus també té previst oferir algunes activitats complementàries, com una sortida i experiència de futbol golf, una sortida en un parc aqüàtic, Futbol Clash Royale, una excursió i jocs a la natura i una sortida i esport a la platja.

Les inscripcions es poden fer fins el 14 de juny. Els preus són els següents:

- Una setmana: 65€ (germà 65€)

- Dues setmanes: 120€ (germà 110€)

- Tres setmanes: 175€ (germà 165€)

- Quatre setmanes: 230€ (germà 220€)

- Cinc setmanes: 285€ (germà 275€)

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook