Guanyar valors, dona la victòria a l’Aleví B en el TAR 2019

L’Aleví B va disputar el primer cap de setmana de maig el TAR Internacional Tournament que va agrupar 36 equips de categoria Aleví de primer any entre les tres seus: Taradell, Santa Eugènia de Berga i Sant Miquel de Balenyà.

 

L’equip blanc-i-blau potser no va obtenir gaires bons resultats, ja que els equips participants eren de categoria superiors, però sí que va obtenir la victòria. Un triomf en valors, ja que durant tot el cap de setmana van acollir jugadors de l’equip francès St. Co. Locminé a les seves llars i van poder-hi conviure la majoria d’hores i també perquè van compartir moments amb altres equips i jugadors tant del país com internacionals. Fora del camp, les famílies de l’equip taradellenc, van organitzar sopars lúdics on els jugadors d’un i l’altre equip van poder passar-ho molt bé.

 

Pel que fa a els resultats, a la jornada de dissabte, quan se celebraven totes les lliguetes de classificació, el Taradell estava enquadrat amb el grup B i va perdre tots els partits que va jugar. Amb el FC Barcelona, 11 a 0; amb l’equip Japonès, Yokohama SEFS, 4-1; amb el Bangkok PFA tailandès, 3-1; amb el Sabadell 10 a 0 i amb l’Escola de Futbol Baix Ter per la mínima, 1-0. Tot i sumar cinc punts (les derrotes valien un punt), els taradellencs van quedar últims de grup i van passar a jugar la fase final de diumenge, al camp de Sant Miquel de Balenyà.

 

En la fase de diumenge,van estar una mica més de sort. Primer de tot, disputaven tres partits en una lligueta entre el Sant Miquel de Balenyà, a qui van guanyar per 0 a 3 gols; el Lóudeac OSC de França, on van empatar a un gol i, amb l’MBP Osona que van perdre per la mínima. Al partit final, el van jugar amb el Noyal Pontivy de França, on van acabar empatats a un gol i la victòria es va resoldre per penals.

 

Un cap de setmana ple de valors, que en definitiva és el que s’emporta l’equip.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook