S’abaixa el teló de la temporada 2018-2019

Tots els equips que integren la disciplina de la Unió Deportiva Taradell van acabar les seves respectives competicions aquest cap de setmana. Aquí un breu resum dels seus resultats obtinguts, tot i que la nostra filosofia sempre premia la formació.

 

El Tercera Catalana, que va tancar la lliga el cap de setmana passat, va quedar en 6a posició amb 56 punts, ni més ni menys que els mateixos que va aconseguir la campanya anterior. Els jugadors de Gerard Pallarès i Jordi Peipoch van marxar de vacances amb la feina feta, però també sabent que podien haver donat una mica més. Marçal Sala ha aconseguit ser el màxim golejador de 3a Catalana amb 29 gols marcats. Joan Canó, Tala, Muntal i Oriol Oller, de moment, son els únics jugadors que no continuen a l’equip i l’àrea esportiva ja està treballant de cara la nova temporada.

 

El Quarta Catalana va acabar la lliga ja fa més d’un mes. Ho va fer en 7a posició amb 48 punts. Els homes de Jordi Pladevall i Pere Rifà van seguir de prop al segon a la classificació durant tota la temporada, però al final van quedar-ne a 12 punts. L’equip tècnic també està començant a preparar la nova temporada.

 

El Femení va acabar la lliga perdent contra el Canet per 1 gol a 3, tot i que les taradellenques van ser més superiors i van tenir més oportunitats que no van saber materialitzar. El Femení acaba en 8è lloc a la taula amb 32 punts.

 

Bona temporada d’un juvenil molt jove, gairebé tot de primer i segon any. Els de Sergi Pallarès i Pere Rifà van quedar en 12a posició amb 24 punts després d’empatar a 5 contra el Sallent aquest cap de setmana. Tot i això, l’equip ha millorat molt en el transcurs de la temporada i s’està creant un bon juvenil de cara el curs que ve.

 

El Cadet ha aconseguit una meritòria 10a posició amb 31 punts. Els de Rutxu i Enric van perdre davant els segons classificats, el Voltreganès per 2 gols a 7.

 

Finalitzar amb victòria la temporada i en un partit molt disputat sempre et deixa amb un bon regust de boca. És el cas de l’Infantil que es va endur el matx davant el Folgueroles per un 3 a 4. Després del canvi d’entrenador aquestes últimes setmanes, l’equip de Joel Collell, Santi Fuentes i Pau Rifà ha quedat en 9a posició amb 38 punts.

 

Guanyar de vegades no és competir. Sinó el que ha fet el Femení Infantil Aleví de Marta Ramonet i Núria Espona. Les jugadores han afrontat el primer any de competició i se’ls hi ha vist una bona evolució en el seu joc. L’equip ha quedat en 12a posició amb 18 punts. Les taradellenques van perdre per 1 gol a 11 davant les primeres classificacades aquest cap de setmana.

 

I l’esforç i la recompensa tenen el seu esforç també. L’Aleví A de Santi Fuentes i Adrià Castells ha fet una segona volta immillorable i ha aconseguit una bona 10a posició amb 41 punts. Van tancar la lliga en un partit trepidant aquest dissabte davant el Riudeperes on va acabar en empat a 4 gols.

 

L’Aleví B d’Oriol Tusell i Martí Brussosa han acabat en 8a posició amb 37 punts. El conjunt blanc i blau també va finalitzar la temporada amb victòria davant la Fundació UE Vic per 2 gols a 3.

 

El Benjamí A va finalitzar la temporada en quarta posició després d’aconseguir la victòria davant el Tona per 6 gols a 1. Bona temporada dels jugadors de Nil Murfulleda i Pau Rifà.

 

No podem negar l’esforç dels jugadors d’Arnau Oriol i Diego. El Benjamí B ha quedat en 14 posició amb 11 punts. Una temporada difícil però que segur han après molt.

 

El Prebenjamí A de Joel Collell i Jordi Peipoch i el Prebenjamí B de Oriol Freixas, Elena Huguet, Joan Casassas i Aina Alcubierre, han jugat els seus respectius campionats al Consell Esportiu d’Osona. Una etapa per formar-se i que de ben segur aprofitaran de mida que vagin creixent.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook