El Torneig F5 Taradell i el Femení Infantil reconeguts a la 11a Festa de l’Esport

Les entitats esportives de Taradell i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Taradell van donar dues distincions a la Unió Deportiva Taradell.

 

La primera va ser a l’equip Femení Infantil que entrena Marta Ramonet i Núria Espona. A l’equip, se li va premiar l’esforç i la formació durant els últims anys, en què no van poder jugar competició oficial i, per altra banda, potenciar el futbol femení a la comarca. La jugadora, Bruna Solé, va parlar en representació de les jugadores taradellenques i va agrair als pares, les entrenadors i el club tot el suport que han tingut.

 

El segon reconeixement va ser pel Torneig F5 Taradell. El seu director i membre de la Junta, Joan Puig, va ser l’encarregat de recollir-lo. Puig, va explicar que aquest any havien assolit també un nou rècord d’equips i jugadors a l’espera de tancar inscripcions aquesta setmana. També va afirmar que gràcies al tomb que se li ha donat amb la Junta actual i la direcció, li ha fet fer un salt de qualitat i, que a part d’un torneig més competitiu, també s’ha aconseguit que el torneig sigui més social fent un punt de referència als vespres de juliol a la comarca d’Osona. Puig també va agrair a tots els col·laboradors i integrants de l’estructura del torneig.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook