El Benjamí A campió de la lliga plata del Torneig del Collell

El Benjamí A va aconseguir el campionat de plata d’un dels torneigs més tradicionals de final de temporada a El Collell (Girona). Un torneig que s’ha convertit en un dels més participats i que combina la competició esportiva amb una estada a la Casa del Colònies del mateix recinte.

 

Els jugadors de Nil Murfulleda i Pau Rifà van poder gaudir de diferents activitats durant el dia combinades amb la competició i a la nit van poder gaudir de jocs de nit el primer dia i de discoteca mòbil i un túnel de terror la nit de dissabte.

 

Pel que fa la competició, a la fase grups de dissabte van quedar en segona posició, fet que els va donar lloc a passar a la lliga plata. Els blanc i blaus van obtenir la victòria davant el Bosc de Tosca, 5-1; l’Aro, 3-0 i l’Orgèl·lia per 6 a 2. En canvi van caure davant el Llerona per 3 gols a 1.

 

A la fase plata, el Taradell va guanyar per 3 gols a 1 a la Salle Girona a quarts de final. A semifinals, va aconseguir la victòria davant el Ripollet per un 5 a 1 i, finalment, van guanyar la final davant el Banyoles de Preferent per 2 gols a 1.

Un bon torneig, on van aconseguir victòries importants a equips de superior categoria: 1a i 2a divisió.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook