Gerard Pallarès i Jordi Peipoch dirigiran el Tercera Catalana per tercer any

Gerard Pallarès i Jordi Peipoch seguiran dirigin el primer equip de la UD Taradell, que militarà al grup cinquè de la Tercera Catalana. Aquest serà el tercer any consecutiu que seran els màxims responsables de la gestió esportiva del primer equip.

 

Des de ja fa molts dies els dos treballen per completar la plantilla de cara a la nova temporada que s'iniciarà el 7 de setembre amb un partit entre la UD Taradell i el Manlleu B a la Roureda. El calendari farà que després l'equip taradellenc jugui dos partits com a visitant al camp del Sant Feliu de Codines i el Castellterçol. La lliga es tancarà a la Roureda el 30 de maig rebent el Folgueroles.

 

Pallarès i Peipoch afronten la temporada amb l'objectiu de ser un dels equips de la part alta de la classificació i intentar superar la sisena posició de l'anterior temporada. De moment, ja s'han tancat diversos fitxatges que s'aniran anunciant en els propers dies. Pel que fa a baixes, hi ha les confirmades a finals de temporada de Tala, Joan Canó, Oriol Oller, Miguel Campayo i Albert Muntal. A aquestes s'hi ha afegit la d'Ignasi Casacuberta que marxa al Seva i possiblement la de Martí Pedrón, que podria deixar la pràctica del futbol.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook