La 35a edició del Torneig F5 de la UD Taradell arriba a la conclusió amb aquests campions

Diumenge es van disputar les finals de la 35a edició del torneig de futbol 5 de Taradell. No es van poder disputar el dissabte a causa de l'amenaça de pluja.

 

En Prebenjamí Or, Fúries Team va derrotar els Tònics 2.0 per 6 gols a 1. En Benjamí Or, els Tarinmo by Rocada van obtenir la victòria davant els Procàmers per un ajustat 0 a 1. En Aleví Or, KPS Sport es va proclamat campió després de vèncer al Tenas Team per 3 a 7. En Infantil Or, La Canalla del Capellà va patir però va guanyar als Vickings per 2 gols a 1. En Cadet Or, el Seva City va superar a la tanda de penals (3-2) als Alumninis Jurado, després d'acabar empatats a 4.

Pel què fa a la categoria Plata, en Prebenjamí, els Bojos pel Futbol van imposar-se als Futbolíssims per 1 gol a 4. En Benjamí, els Tona Minions FF van derrotar per 4 a 0 als Jefecitos Rafart. En Aleví, Cabres Boges van aconseguir emportar-se la final vencent per 4 gols a 0 contra els Just Fun. En Infantil, els Friend Tam 3.0 es van proclamar campions guanyant als Xanclitas FC per 2 a 0. I per últim, en Cadet, els Fifa Legends van derrotar a penals (6-5) als San-hi City. El partit havia acabat en empat a 4.

 

A banda de les finals, també es van disputar els partits per determinar els tercers i quarts classificats. El Torneig es va tancar  amb l'entrega de premis i el llançament de focs artificials.

 

GALERIA D'IMATGES

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook