El Quarta Catalana inicia temporada aquest diumenge

El Quarta Catalana iniciarà la temporada aquest diumenge a les 3 de la tarda davant de l’Olímpic de la Garriga B al camp de La Roureda. Ho farà amb el mateix equip que la temporada passada i amb la incorporació de jugadors de la casa com a únic objectiu per donar l’oportunitat a aquells jugadors i jugadores de Taradell o vinculades amb el club que vulguin jugar a futbol. Per això, s’ha confeccionat una plantilla de 23 jugadors, el màxim de llicències que permet la Federació Catalana de Futbol, per tal de no quedar curt d’efectius durant la temporada.

 

Per quarta temporada consecutiva, Jordi Pladevall i Pere Rifà es faran càrrec de l’equip, ja que la junta i l’àrea esportiva els consideren un puntal en la seva coordinació i gestió.

 

A la plantilla continuen gran part de jugadors de la temporada passada. A part, s’han incorporat jugadors que fins ara estaven a diferents equips del club. Per exemple, jugadors del primer equip que tenen ganes de jugar a futbol de manera no tant compromesa per diferents motius personals com són Joan Canó, Albert Muntal o també Xevi Carrillo i Quim Molas que havien jugat fa unes quantes temporades amb el primer equip. També s’han incorporat jugadors del municipi que jugaven a fora del club per diferents motius amb l’únic objectiu que tornin a jugar a casa.

 

Així doncs, a plantilla estarà formada per Jhon Rincon i Guillem Soldevila com a porters; Enric Aguilar, Martí Brussosa, Bernat Pladevall, Joel Collell, Albert Muntal, Guillem Serrabasa, Joan Canó, Marc Sau i Pau Anfruns com a defenses; Guillem Freixas, Joan Coma, Quim Molas, Jordi Vallribera, Àlex Kali, Zaca Moumen, Sergi Mas i Aleix Ferrer com a migcampistes i, Èrik Gonzalez, Xevi Carrillo i Guillem Soler com a davanters.

 

La Federació Catalana de Futbol va avançar l’inici de competició i també va fer canvis de grups respecte la temporada passada. Enguany, es tornaran a fer dos grups d’Osona, la part nord s’unirà amb equips del Ripollès i la part sud ho farà amb equips del Vallès Nord i Moianès en una lliga que es disputarà fins a finals d’abril.

 

Per tant, la UD Taradell ha quedat en un grup amb el Viladrau, el Sant Miquel de Balenyà, el Santa Eugènia, l’Aiguafreda, el Figaró, el Moià, el Balenyà Atlètic, el Collsuspina, el Tona, C, en Sant Julià de Vilatorta B i el Riudeperes, a part de l’Olimpic de la Garriga.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook