El Femení aposta per tenir una plantilla àmplia amb l'objectiu de gaudir i competir

 

El Femení ho té tot a punt per començar a competir a la lliga aquest cap de setmana a casa davant el Cassà. Ho fa amb tots els propòsits complerts per la coordinació aquesta temporada: mantenir la base de la plantilla de la passada temporada, planificar una bona pretemporada i la més important, construir un equip ampli de jugadores per poder competir bé durant la temporada. Per això, la plantilla està formada per un total de 23 jugadores, 15 que continuen de la temporada passada i 8 incorporacions.

 

La primera novetat és al cos tècnic. Berta Roura canvia la gespa per la banqueta i serà la substituta de Marçal Sala per acompanyar a Nil Murfulleda i Joan Casassas al cos tècnic. La nova entrenadora va fitxar pel Taradell com a jugadora la temporada passada provinent del Torelló i ha hagut de penjar les botes per culpa d’una lesió. L’experiència que va aportar l’any passat com a jugadora i les ganes de fer grup seran claus per completar el cos tècnic.

 

Pel que fa la plantilla, se’ls hi va prometre un projecte engrescador i sobretot no repetir els errors de la temporada passada, anar curtes d’efectius a cada partit. Tal i com expressa Nil Murfulleda ‘la temporada anterior teníem un equip competitiu però per diferents circumstàncies vam quedar curtes d’efectius i vam patir durant la segona volta. Mantenint l’equip base de l’anterior temporada i incorporant noves jugadores i sobretot amb el seu compromís, tenim un equip molt més potent’.

 

Les porteres Alba Canal i Ariadna Puigvila, les defenses Cristina Pol, Laura Casadevall, Laura Masramon, Anna Baldomà i Elena Huguet, les migcampistes Marta Ramonet, Núria Espona, Vero Rubio i Júlia Cardellach i les davanteres, Sílvia Belles, Sílvia Ylla, Irene Muñoz i Ariadna Cirera, son les jugadores que continuen a la plantilla.

 

Per reforçar la plantilla s’han incorporat 8 jugadores. Queralt Codina (defensa), Carla Solà (defensa) i Sara Carrasco (davantera) provinents del Pradenc, Laura Colomé (mig) que prové del Moià, Laura Donadeu (defensa) que retorna d’un viatge d’estudis, Núria Galobardes (davantera) que prové del Gurb, Pilar Andreu (Defensa) que prové del Canovelles i Heleia Caro (Davantera) que prové del Tona.

 

A part del Cassà, el Taradell ha estat enquadrat a un grup amb la majoria d’equips de les comarques gironines: La Pera, Sant Pere Pescador, l’Estartit, el Ripoll, el Figueres, el Vila-sacra i el Cornellà de Terri. El grup el completen els filials del Vic Riuprimer i el Manlleu i també l’OAR Vic com a equips osonencs i el Moià i el Castellterçol de la comarca del Moianès.

 

L’equip Femení del Taradell està esponsoritzat per Osona Truck, que paga els equipatges i els hi dona una petita subvenció. A part, cada setmana que juguen a casa s’imprimeixen uns cartells informatius del partit amb un total de 26 empreses anunciants que donen un important destinat completament al Femení. Gràcies a les donacions d’Inti Veterinaris, Tancaments Serra, Viatges Toca-sons, Dolby Electrodomèstics, El Xocolater de Taradell, el Forn Sant Sebastià, El Xamfrà, Can Codina, Motor Taradell, Tràmit, Esther, Muntal, Can Mascarell, Mora Estètica, Jordi’s Animal, l’Àrea de Serveis Taradell, Vilaró, Tot Segur, Bar Can Costa, l’Estudi, La Roureda, Can Cassany, Isidre Sayós, Autoescola Taradell, El Ciao Ciao i l’Estanc de Taradell, les jugadores es poden finançar part de la temporada.

 

Com activitat principal, hi ha previst que el proper mes de febrer, es celebri el segon triangular Taradell és futbol femení que agruparà el primer equip femení, una selecció de exjugadores d’Osona i un equip a determinar.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook