Els tres equips Alevins miren amunt després de vuit jornades de competició

 

Aquesta setmana no destaquem un equip, tampoc en destacarem dos sinó tres. Es tracten dels tres alevins del club que després de vuit jornades de competició oficial, els tres equips encapçalen el capdamunt de la taula de les seves respectives lligues.

 

L’Aleví A de Gerard Pallarès i Pau Rifà després d’acabar-se la jornada d’aquesta setmana, ocupen la primera posició amb 22 punts i empatats amb el Gurb. Fins aquesta jornada, hi havia fins a quatre equips empatats de punts al capdavant de la taula. A part del Gurb i el Taradell que van empatar el partit entre ells a domicili, el Riudeperes i el Manlleu s'han desbancat d'aquest grup aquesta jornada en empatar entre ells. Qui podria atrapar els líders, seria l’Escola de Futbol del Ripollès, que té un partit pendent amb el Roda de Ter que el juga durant aquesta setmana d'aturada de les competicions. Els del Ripollès sumen 19 punts. Pel que fa l'equip taradellenc porta 7 victòries i 1 empat i han marcat 94 gols i només n’han encaixat 9 amb vuit jornades disputades.

 

Qui millor ha començat la temporada, és l’Aleví B amb un ple de victòries, un total de 7. L’equip és primer en solitari a la classificació amb 21 punts. Els d’Oriol Tusell i Tomeu Servera tenen un partit menys ja que en el seu grup els equips son imparells i hi ha una jornada de descans a cada volta. Aquesta setmana, el conjunt taradellenc va superar la Fundació UE Vic amb qui compartien primera posició i té un partit més que el conjunt blanc i blau. Els segueixen de prop el Tona amb 18 punts i el Santa Eugènia amb 15 punts. L’equip ha marcat 58 gols i només n’han encaixat 14.

 

 

 

 

 

L’Aleví C és segon a la classificació amb un total de 20 punts. Els de Nil Murfulleda i Eduard Oriol han aconseguit 6 victòries i 2 empats i només és superat pel Moià a la classificació amb 4 punts d'avantatge. El Taradell el persegueix de ben a prop el Joventut Sant Pere Martir, qui actualment té 19 punts. Els números de l’equip també són espectaculars: ha marcat 40 gols i només n’han encaixat 14.

 

Un bon inici de temporada però caldrà treballar molt de valent per seguir al capdavant de totes les competicions. El club, vol felicitar la feina dels entrenadors i també els jugadors i els encoratja seguir endavant partit a partit.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook