Aquest dissabte, nova edició de la Quina i Antiquina

Aquest dissabte arriba la tradicional Quina i Antiquina, que organitza la Unió Deportiva Taradell pels voltants de Nadal. Un esdeveniment que troba els seus inicis a la Junta d’Aman Cabanas a l’Hostal Rosa i que amb el pas del temps s’ha consolidat i ja és una tradicional cita no només per seguidors del club, sinó per gent de la població i la comarca.

 

La Quina, en format de tradicional bingo, tindrà 21 jugades, les quals es distribuiran en jugades en línia, Bingo o Antiquina, un dels moments més divertits de la nit. Els premis estan formats per regals completament cedits per establiments i empreses de Taradell i la comarca, als quals el club agraeix la seva col·laboració desinteressada. A la mitja part, per celebrar el Nadal, es convidarà a coca, xocolata i cava per a tothom.

 

Les portes del Centre Cultural Costa i Font s’obriran prop de les 9 del vespre per la venda de cartrons i perquè la gent pugui agafar lloc. Minuts més tard es donarà el tret de sortida a una vetllada on l’objectiu és que els participants passin una bona estona.

 

La Unió Deportiva Taradell, amb els beneficis, farà un donatiu a La Marató de TV3.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook