Yaser Karrouch es converteix en el segon fitxatge del Tercera Catalana per la temporada 2020-2021

La UD Taradell ha fet oficial aquest dilluns el fitxatge del jugador Yaser Karrouch per a l’equip de Tercera Catalana. El jove jugador, germà del també jugador taradellenc Nadir, arriba per reforçar l’equip de cara a la temporada 2020-2021 i posar-se a les ordres de Gerard Pallarès, Sergi Pallarès i Jordi Peipoch.

 

Es tracta d’un jove de 19 anys que arriba provinent del juvenil del Vic Riuprimer que militava a lliga de Preferent. És un migcampista de banda esquerra que va disputar 13 dels 21 partits de titular amb l’equip vigatà. D’aquesta manera, el Tercera Catalana incorpora un jugador amb característiques diferents a l’actual plantilla. S’afegeix a les ja anunciades renovacions de Genís Donadeu, Oriol Tusell, Marc Orriols, Marc Font, Pau Sanmartin i Marçal Sala. En els propers dies s’aniran anunciant més renovacions ja confirmades. També s’està treballant amb altres incorporacions com les ja confirmades de Jordi Pladevall Roma i el propi Yaser.

 

D’altra banda, també podem anunciar que diversos juvenils d’últim any s’incorporen als equips amateurs. Un d’ells Genís Costa iniciarà la pretemporada amb el Tercera Catalana.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook