Oriol Vila i Genís Costa, dos jugadors que pugen al Tercera Catalana procedents del juvenil

 

El Tercera Catalana comptarà la propera temporada amb dos jugadors de casa que arriben als equips amateurs després d'edat juvenil. Es tracta d'Oriol Vila i Genís Costa, dos taradellencs que s'han format al club des de petits, tot i que alguns anys van estar en equips de la comarca.

 

El davanter Oriol Vila ja serà oficialment jugador del primer equip, després que l'any passat iniciés la temporada com a integrant de l'equip juvenil del club. Vila va alternar la presència amb el Tercera Catalana i amb el juvenil, tot i que a mesura que va passar la temporada es va consolidar ja com a integrant de l'equip entrenat per Gerard Pallarès. La temporada passada va disputar 23 partits amb el primer equip i va marcar 9 gols. Jugador amb instint golejador i també capacitat de treball per a l'equip, Vila havia jugat al Manlleu en edat juvenil i serà un dels jugadors importants de la propera temporada.

 

Genís Costa, després de completar la seva etapa juvenil, a les files del club blanc-i-blau iniciarà la pretemporada amb el Tercera Catalana, però amb moltes opcions de formar-ne part. Defensa amb velocitat i contundència, compta amb la polivalència com una de les seves característiques i és un jugador amb futur al primer equip. La temporada passada va marcar 7 gols, tot i ser defensa.

 

Les incorporacions de Vila i Costa al Tercera Catalana formen part de l'estratègia i filosofia de la direcció esportiva del club que entén que el futur i la base dels equips amateurs de la UD Taradell ha de comptar amb l'aposta i la confiança pels jugadors de casa.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook