Àngel Tisora es converteix en el tercer fitxatge del Tercera Catalana

El jove defensa vigatà Àngel Tisora formarà part de la disciplina de la UD Taradell durant la temporada 2020-2021. Tisora s'incorpora a la plantilla del Tercera Catalana i es converteix en el tercer fitxatge confirmat.

 

Es tracta d'un defensa de 19 anys, que arriba procedent de l'OAR Vic. En la present temporada va militar a l'equip juvenil de Segona Divisió, que competia en el mateix grup que el juvenil taradellenc. Cal destacar que va ser titular en tots els equips oficials que es van poder disputar i autor d'un gol. Es tracta d'un defensa amb alçada i esquerrà que sumarà a l'equip taradellenc, donant més opcions i competència perquè l'equip tècnic pugui escollir.

 

Amb el fitxatge de Tisora, l'àrea esportiva de la UD Taradell segueix amb l'aposta per reforçar l'equip, però sobretot incorporar joves jugadors que han de ser claus en el futur de l'equip. Amb Tisora ja s'han confirmat tres fitxatges, juntament amb Yaser El Karrouch i Jordi Pladevall Roma. L'equip, que encara ha de confirmar renovacions, no està tancat, ja que es treballa per incorporar més jugadors per tal de comptar amb un plantilla àmplia i competitiva.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook