Obrim inscripcions per al Campus de futbol d'estiu de la UD Taradell

Aquest 2021 tornem a recuperar el Campus de futbol d'estiu del nostre club. Amb la voluntat d'oferir una proposta lúdica, esportiva, divertida i al voltant del món del futbol.

 

El Campus 2021 tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol al camp municipal de la Roureda. I està pensat per a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2018. Les inscripcions es poden ja formalitzar a les oficines del club fins el proper 18 de juny de 2/4 de 7 a 8 de la tarda els dimarts, dimecres i divendres.

 

El Campus de futbol d'estiu plantejarà cada dia sessions d'entrenament específiques en funció de l'edat dels jugadors i jugadores i també de les seves característiques tècniques. Al mateix temps, també hi haurà exercicis específics per a porters i porteres. La idea del Campus és combinar la formació esportiva amb el plaer i la diversió. Així, hi haurà activitats extra cada setmana i visites, sortides i experiències per l'entorn més proper.

 

Als participants al Campus se'ls oferirà cada dia fruita per esmorzar, així com disposaran d'una samarreta tècnica i cantimplora.

 

Tota la logística i organització es realitzarà tenint en compte les mesures preventives i de seguretat pertinents d'acord amb la situació de pandèmia per la Covid-19.

Els preus del Campus són els següents:

  • 1 setmana: 65 euros
  • 2 setmanes: 120 euros
  • 3 setmanes: 175 euros
  • 4 setmanes: 230 euros
  • 5 setmanes: 275 euros

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook