S’aprova la convocatòria d’eleccions al club

Divendres 14 de maig, l’Assemblea Extraordinària de socis i sòcies va aprovar convocar eleccions a la Presidència i Junta directiva de la Unió Deportiva Taradell després que la junta actual acabés el mandat el passat 17 de maig.

 

Els socis van aprovar el calendari electoral que és el següent:

 

14 maig Assemblea per convocar eleccions. Dimissió de la junta actual.
15/16/17 maig Constitució de la Junta Electoral. (3 socis)
18/19 maig Exposició Cens electoral.
20 maig Finalització del període reclamacions Cens.
21/22/23/24/25 maig Aprovació del Cens per la Junta Electoral.
26/27/28/29 maig Presentació de candidatures
30 maig /1 juny Proclamació de candidatures. Si només hi ha una candidatura, el dia 3 de juny proclamació de nova junta directiva.
02/16 juny Campanya Electoral
17 juny Dia de reflexió
18 juny Eleccions
19 juny Proclamació de la nova junta

 

L’actual president va comunicar que ell no optaria a la reelecció del càrrec per diferents motius personals i laborals. Pujol va anunciar que la majoria de membres de l’actual junta directiva havien decidit continuar al capdavant del club en cas que no hi hagués una altra candidatura i incorporar nous membres a la junta. L’actual president es va mostrar content del grup que persones que formen part de l'actual junta i va dir que estaria al costat per ajudar en el què fes falta.

 

En aquest cas, els 8 membres que continuarien a la junta serien Josep Parés, Josep Casals, Anna Rovira, Joan Puig, Lluís Reig, Josep Rafart, Jordi Font i Isidre Sayós. Els membres que no continuaran seran Albert Pujol i Santi Fuentes i s’incorporarà a la junta Pep Serracanta a l’espera de tancar noves incorporacions.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook