Jona es converteix en el primer fitxatge de la UD Taradell per afrontar la temporada 2021-2022 a Segona Catalana

El porter Jonathan Garcia formarà part de la plantilla del Segona Catalana de la UD Taradell durant la temporada 2021-2022. Es converteix, així, en el primer fitxatge confirmat per afrontar el repte en la nova categoria.

 

Jona, que es va formar al futbol base del Vic Riuprimer, arriba procedent del Santa Eugènia de Berga, equip amb el qual va jugar una temporada en el seu debut al futbol amateur. En aquesta passada lliga ha disputat un total d'11 partits, 10 dels quals com a titular dels 16 que ha tingut la lliga. A més, cal destacar que, juntament amb Oriol Vila, aquesta temporada passada era un dels tècnics de l'equip cadet de la UD Taradell i en la propera temporada seguirà vinculat, com a tècnic base, al club.

 

La seva incorporació complirà l'objectiu de generar competència a la porteria blanc-i-blava, una posició que aquesta temporada ha patit molt, a causa de les lesions. Genís Donadeu i Abel van patir lesions que van obligar a comptar amb Nil Murfulleda a la part final i decisiva de la lliga.

 

Genís i Jona seran els porters per la nova temporada i oferiran fiabilitat a sota els pals, amb l'objectiu de mantenir la gran consistència defensiva que ha mostrat l'equip taradellenc aquesta última temporada. I és que va ser l'equip menys golejat amb només 16 gols encaixats.

 

Pel que fa a la plantilla, aquesta setmana s'han començat a anunciar les renovacions de jugadors a través de les xarxes socials. La base de l'equip seguirà sent la mateixa i l'objectiu és incorporar jugadors que ajudin a reforçar l'equip en posicions molt concretes i pensades per la direcció esportiva i l'equip tècnic.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook