Roger Pradell s'incorpora al repte de la UD Taradell a Segona Catalana

Roger Pradell és el segon fitxatge oficial de l'equip de Segona Catalana de la UD Taradell per la temporada 2021-2022. Després del porter Jona, arriba un davanter amb ganes d'ajudar l'equip taradellenc en la part ofensiva.

 

El davanter de 25 anys arriba procedent del Borgonyà, on ha jugat aquesta última temporada. Anteriorment, havia militat al Torelló a Segona i Tercera Catalana. Aquesta darrera temporada ha disputat els 16 partits de lliga, 15 dels quals de titular.

 

El jove davanter arriba amb ganes de tornar a competir i assolir el seu millor rendiment que ja va demostrar a Torelló on va aconseguir els millors registres golejadors. En la temporada 2017-18 va jugar 34 partits amb l'equip torellonenc i va marcar 13 gols. En la 2018-19 (l'any de l'ascens del Torelló a Segona Catalana) també va jugar els 34 partits de lliga i va marcar 7 gols. A Segona Catalana (la temporada 2019-2020) només va jugar 9 partits i va deixar l'equip torellonenc.

 

A Taradell aportarà competitivitat i competència en la parcel·la ofensiva que, de moment, compta amb Oriol Vila i Èrik González com a davanters purs. El seu perfil de jugador es pot complementar molt bé amb les característiques de l'equip taradellenc i ja ha demostrat que pot aportar gols a l'equip.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook