Joan Coma, incorporació de casa per al Segona Catalana

El jove taradellenc Joan Coma passarà a formar part de la plantilla de Segona Catalana aquesta propera temporada. El jove migcampista de 21 anys ja havia disputat diversos partits amb l'equip aquesta passada lliga i ara fa el salt al primer equip.

 

En les dues temporades anteriors havia militat amb l'equip de Quarta Catalana, després de recórrer tots els equips del futbol base del club taradellenc. Amb Coma es reforça el mig del camp taradellenc amb un jugador que ha anat evolucionant, que pot aportar criteri, pausa i treball i complementar-se molt bé amb la resta de jugadors.

 

A més, Coma fa realitat una de les apostes clares de la direcció esportiva de la UD Taradell. Fer possible que jugadors formats futbolísticament al club, puguin arribar i ascendir fins al primer equip. Aquesta és una de les bases de la filosofia del club taradellenc, que sempre ha potenciat la presència de taradellencs als equips amateurs. Una filosofia que ha quedat demostrada al llarg dels anys, amb resultats molt positius, i sense perdre de vista que cal basar-se en l'esforç, el compromís i la competitivitat, i no en la remuneraicó econòmica.

 

Actualment, un 65% de la plantilla és taradellenca i amb jugadors que van iniciar-se en el món del futbol als equips base taradellencs.

 

Pel que fa a renovacions, de moment, ja hi ha confirmats Marc Font, Pau Sanmartin, Jordi Pladevall 'Tek', Jordi Pladevall Puigdesens, Genís Donadeu, Marc Orriols, Oriol Tusell, Oriol Vila, Honda Bioh i Joan Sala. Aquesta setmana es comunicaran més renovacions i noves incorporacions que s'afegiran a Jona i Roger Pradell. També es faràn públics els partits amistosos ja confirmats.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook