Una cinquantena de nens i nenes gaudeixen del Campus d'Estiu 2021 de la UD Taradell

Una cinquantena de nens i nenes estan gaudint del Campus d'estiu 2021 de la UD Taradell, que es port a terme durant cinc setmanes d'aquest mes de juliol. Com cada any, el club posa els màxims esforços en organitzar el Campus d'estiu de futbol, perquè els jugadors segueixin guanyant habilitats futbolistiques i ho puguin combinar amb activitats complementàries relacionades amb el lleure.
 
 
Cada setmana hi ha tres grups de deu persones distribuïdes per edats o nivells. Cada grup està acompanyat per un entrenador/monitor i un premonitor. A la primera part del Campus es realitzen entrenaments de tecnificació. Hi ha una segona part durant la qual es realitzen partits per treballar diversos aspectes tècnics i tàctics damunt del terreny de joc i en situacions reals de joc. I una tercera part més dedicada al lleure, on els jugadors porten a terme jocs d'aigua, competicions especials o van a la piscina.
 
 
Al llarg de la setmana, els nens i nenes del Campus també gaudeixen d'activitats especials i visites de futbolistes professionals. Així, durant la primera setmana, els participants van rebre la visita de jugadora tricampiona amb el FC Barcelona Femení, Bruna Vilamala. L'osonenca va poder conversar amb els integrants del Campus i va disputar alguns partits. Per altra banda, també es va portar a terme una competició lúdica anomenada Champions.
 
 
Durant la segona setmana, els jugadors i jugadores del Campus van rebre la visita de Martí Riera, actual jugador del juvenil de Divisió d'honor del RCD Espanyol i també del taradellenc, Narcis Bou, jugador de l'equip nacional del Gimnàstic de Manresa i convocat per l'Andorra de Eder Sarabia, per jugar la promoció d'ascens a la Lliga Smartbank (2a Divisió A).
 
 
Durant aquesta tercera setmana, els participants han gaudit d'una sortida a les platges de Mataró per celebrar-hi entrenaments damunt la sorra. També s'ha produït la visita del jugador del Manlleu, Marc Grifell. L'exjugador de la Damm, que actualment està al primer equip manlleuenc, va estar jugant dos anys als Estats Units i va quedar campió de conferencia amb la seva universitat. A part, també hi ha hagut una sortida als gorgs del Molí dels Sors a Taradell.
 
 
Durant la quarta setmana, està previst que els jugadors vagin fins a Lloret de Mar per gaudir de les instal·lacions de Water World i en la cinquena i darrera setmana hi haurà competicions especials.
 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook