El Taradell ja coneix rivals i jugarà al grup 6 de Segona Catalana la temporada 2021/22

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic els grups de Segona Catalana de cara a la temporada 2021-2022. El Taradell ha quedat integrat en el grup 6, amb equips de les comarques d'Osona, el Vallès Oriental i el Maresme.

 

De fet, el grup que jugaria el Taradell aquesta propera temporada, era una de les grans incògnites d'aquest estiu, ja que la Federació Catalana s'ha vist obligada a ampliar de 3 a 5 grups a la demarcació de Barcelona arran de la restructuració obligada en el futbol amater per culpa de la pandèmia, ja que aquesta passada temporada no hi ha hagut descensos de Segona a Tercera, però si que hi ha hagut un total de 32 ascensos.

 

En total hi haurà 16 equips. Es tracta de: el Gurb, el Sant Julià de Vilartorta, l'OAR Vic i el Torelló d'Osona; el Parets B, el Caldes de Montbui, La Torreta, el Cardedeu, i l'Unificación Santa Perpètua del Vallès Oriental; i el Llavaneres, el Malgrat de Mar, l'Argentona, el Sant Pol, el Cirera (Mataró) i el Molinos (Mataró) de la comarca del Maresme.

 

Ara falta saber quin dia començarà la lliga. Tot apunta que serà durant la primera setmana d'octubre. El Taradell començarà la pretemporada el 31 d'agost.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook